HIT!

HRVATSKA LEGENDA U NAJLUĐEM SAKOU IKADA NA TV-U: Svi su gledali samo u njega, pitali ga i gde je kupio!

Autor Milutin Vujičić

Da li se sećate Roberta Jarnija? Ovako danas izgleda.

Izvor: YouTube/Troll sport/printscreen, Facebook.com/Nogometne Ikone

Fudbalska reprezentacija Hrvatske remizirala je prethodne večeri protiv Rusije (0:0) u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a tim povodom u studiju jedne hrvatske televizije gostovali su Aljoša Vojnović i Robert Jarni.

Nisu bili preterano raspoloženi usled slabog kvaliteta meča, međutim Jarni je pažnju gledalaca najviše privukao zbog interesantnog sakoa. Nije često da vidimo sako ljubičasto-belih štrafti, a toliko je svima bio simpatičan da je i voditelj rekao da je bio "pozitivniji od utakmice".

Očekivano, vrlo brzo se društvenim mrežama proširila fotografija Jarnija u neobičnom sakou, pa ga je jedan od gledalaca upitao i gde ga je kupio.

"Neka ostane tajna...", kratko je prokomentarisao Jarni koji kao da se pomalo naljutio zbog toga.

Dobro je poznato da je Jarni jedan od najboljih levih bekova koje smo videli na ovim prostorima i u karijeri je nastupao za Hajduk, Bari, Torino, Juventus, Betis, Koventri, Real Madrid, Las Palmas i Panatinaikos, dok je sa reprezentacijom Hrvatske bio bronzani na Mundijalu 1998. godine.

Dobro se pamti i njegov sukob sa Zoranom Mirkovićem na kvalifikacionom meču SR Jugoslavije i Hrvatske za odlazak na EURO200, a nakon jednog duela "Batica" je... znate šta je uradio.

"Kajem se, kako se ne bih kajao. Ostavio sam drugove na cedilu u utakmici koja je za sve nas, za celu zemlju, za ceo naš narod bila više od igre. Nisam se nikada posle Maksimira sreo sa njim. Ni na terenu ni van njega. Sećam se i one prve utakmice na 'Marakani' kada je nestalo struje. Nije bilo prijatno ni njima ni nama. Ogromna tenzija, black-out, a nemate pojma o čemu se radi. Grupisali smo se dole sa njima na terenu i svi zajedno otišli kroz tunel u svlačionicu", ispričao je Zoran Mirković u intervjuu za MONDO.

Bata Mirković i Robert Jarni (sport)
Izvor: YouTube/Troll Sport