Svašta prošao!

DEVET GODINA BIO U ČELSIJU - SAD NAPADA ZVEZDU: Optužen za silovanje, a smirio se pored lepe Poljakinje! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Brazilski fudbaler najavljivan kao jedan od najvećih svetskih talenata, ali nije sve išlo po planu.

Izvor: Instagram/ela.kawalec/printscreen/Profimedia/Matt McNulty/Sportimage via PA Images

Svet ga je jedno vreme zvao ''kralj pozajmica'', Čelsi ga je kupio pa slao po celoj Evropi, ali ostaće Lukas Pijazon upamćen i po jednoj mrlji u karijeri. Danas je porodičan čovek kog na Insgramu često možemo videti u zagrljaju Elizabet Kavalec Vitek, ali ofanzivac koji večeras napada Zvezdu u Beogradu svojevremeno je optužen za silovanje.

Za Brazilcem je 2015. godine tragala policija Toronta! Pričalo se o seksualnom napadu na devojku koju su on i saigrač upoznali u klubu, a u čijoj su kući završili iste večeri.

Od tada, život Lukasa Pijazona drastično se promenio.

Nekada najveći talenat brazilskog fudbala stigao je u Čelsi davne 2012. godine i u timu iz Londona zadržao se punih devet godina. Za to vreme bio je na čak sedam pozajmica i ni u jednom klubu nije uspeo da se nametne dovoljno da mu ''Plavci'' daju ozbiljniju šansu.

U međuvremenu je nosio dres Malage, Vitesea, Ajntrahta, Redinga, Fulama, Kjeva i Rio Avea, a tek početkom 2021. uspeo je da pobegne iz engleskog tima. Kao slobodan igrač stigao je u Bragu, gde treba da bude jedan od lidera tima!

Menjao se Lukas i na svim drugim poljima. Tako je danas u srećnoj vezi sa Poljakinjom Elibazet Kavalec Vitek, koja na Instagramu pleni lepotom. Iako nisu venčani, oni već godinama žive zajedno i imaju dete, pa je očigledno da se brazilski fudbaler kojeg su na početku karijere najavljivali kao ''novi Kaka'' smirio.

Pogledajte kako izgleda Elizabet:

Lepa Elizabet neće večeras biti u Beogradu da podrži svog dragog, ali će možda uživo gledati meč istih timova u Portugalu, početkom decembra, u okviru šestog kola grupne faze Lige Evrope. Taj meč mogao bi da ima i ogroman rezultatski značaj, ukoliko situacija u grupi ne bude poznata.

Na to može da utiče i večerašnja utakmica, a Lukas Pijazon će i u Srbiji i u Portugalu za nekoliko nedelja biti jedan od glavnih aduta Karlosa Karvahala.