NE PROPUŠTA MEČEVE

BILA S NEJMAROM, A SAD JE SA ZVEZDOM REALA: Zaludela je ceo Madrid - radi prenose sa "Bernabeua" i bodri dečka! (FOTO)

Autor Nebojša Marković

O Brazilki se sve više piše, ne propušta utakmice na "Santijago Bernabeuu".

Izvor: Instagram/karolinel/Printscreen

Mediji u Španiji su svojevremeno naširoko pisali o Sofiji Milošević, partnerki Luke Jovića, tada još uvek novog pojačanja Real Madrida i napadača za kojeg je "kraljevski" klub izdvojio 60.000.000 evra.

Ali sada je u Španiji glavna tema jedna druga plavuša. Nekada je bila u vezi sa Nejmarom, a sada je u zagrljaju Edera Militaa, štopera Reala.

Njeno ime je Karolina Lima. Ona je dospela u pažnju španskih medija zbog prenosa utakmica madridskog velikana koje radi putem svog Instagram "storija".

Ona na svom Instagram profilu, gde je prati 1.400.000 ljudi, deli najzanimljivije detalje sa utakmica Reala, ali svoje fanove oduševljava i svojim fotografijama. Navijačima Reala se i one očigledno dopadaju, a zanimljivo je da je Karolina imala i zanimljivu prošlost.

Lima, koja je rodom iz Brazila, svojevremeno je bila u vezi sa Nejmarom. Očigledno je slaba na fudbalere, pošto se zabavljala sa brazilskim superstarom i nekadašnjom zvezdom rivalske Barselone. Sada je ipak prešla u tabor Real Madrida.

Evo kako izgleda Karolina Lima, omiljena plavuša na stadionu "Santijago Bernabeu":

Eder Militao ima 23 godine i u Real je stigao 2019. u transferu vrednom 50.000.000 evra, nakon što je prethodno igrao za Porto. Njegova "lepša polovina" je dve godine starija.

Izvor: Profimedia