OSTAJE!

OPA! POTPUNI ZAOKRET U BARSI, NIŠTA OD OTKAZA: Predsednik naljutio navijače - sve je šokirao izjavom pred derbi!

Autor Nemanja Stanojčić

Ronald Kuman neće dobiti otkaz u Barsi, bar ne u narednom periodu, a mnogi navijači katalonskog kluba nisu priželjkivali takav scenario.

Izvor: Profimedia

Barselona je u ogromnim problemima ove sezone. Ostali su bez Lionela Mesija pred sam početak, a onda su kola nastavila da idu nizbrdo.

Porazi se ređaju, posle dva kola u Ligi šampiona imaju nula bodova i još uvek traže izlaz.

Posle svih dešavanja su španski mediji prethodnih dana pisali da će Ronald Kuman dobiti otkaz, a bilo je priča da će ga zameniti i legenda Reala Guti. Očekivalo se da će trener platiti ceh u rezultatskoj krizi, ali to se neće dogoditi, bar ne uskoro.

To je potvrdio prvi čovek Katalonaca Đoan Laporta pred derbi meč sa Atletiko Madridom.

"Bez obzira na rezultat meča sa Atletikom, Kuman će ostati naš trener. Zaslužuje poverenje, voli Barsu. Razgovarao sam sa njim i rekao sam mu svoje zaključke", poručio je Laporta.

Svestan je i on da stvari ne idu kako su planirali.

"Preuzeo je klub u veoma teškom trenutku. Možda postoje neki slabi momenti, ali je uspeo da povrati atmosferu. Uz to se očekuje povratak povređenih igrača. On je dobra osoba, nemamo hladan odnos, već potpuno iskren. Mi smo tu da zajedno pokušamo da okrenemo stvari na bolje", zaključio je Laporta.

Duel Barse i Atletika je na programu večeras u Madridu (21h). Videćemo hoće li Kuman zaista ostati na klupi posle tog duela...