POJAVIO SE SNIMAK

SKANDAL! UHAPŠENA ZVEZDA PREMIJER LIGE ZBOG SEKSUALNOG NAPADA: Hteli ga Liverpul i Mančester, on završio u LISICAMA!

Autor Nebojša Marković

Pojavio se video snimak njegovog hapšenja.

Izvor: Profimedia/The Sun/Printscreen

Nastavlja se sa hapšenjima fudbalera iz Premijer lige zbog sumnji na novi seksualni napad.

Posle Gilfija Sigurdsona i Benžamana Mendija, sada je uhapšen Iv Bisuma, fudbaler Brajtona.

Ovaj 25-godišnjak za kojeg su bili zainteresovani najjači klubovi iz Engleske, završio je u lisicama posle jednog izlaska u noćnom provodu u sredu uveče.

Britanska policija, kao ni klub Brajton, nisu objavili ime igrača koji je uhapšen, zbog zakona o zaštiti podataka, međutim, tabloid "San" je dospeo do snimka na kojem se vidi kako zvezdu Brajtona policajci odvode u lisicama.

Njih je prethodno neko pozvao u noćni klub, a još nekoliko nezvaničnih izvora je potvrdilo da se radi o Ivu Bisumi.

"Klub je bio prepun studenata i svi su bili šokirani kada su njega videli tamo. Još veći šok je bio kada smo ga videli u lisicama", rekao je jedan od svedoka za "San".

"Jedan od naših igrača trenutno sarađuje s policijom u istrazi oko navodnog kaznenog dela. Klub ne može da komentariše nikakve detalje", bilo je šturo saopštenje Brajtona.

Iv Bisuma je iz Malija i sjajni vezista je navodno bio praćen od strane Liverpula, Mančester junajteda i Arsenala. Prethodno je ovog leta na kratko bio uhapšen Gilfi Sigurdson, igrač Evertona, zbog sumnji da je imao seks sa maloletnicom.

Takođe, Benžaman Mendi iz Mančester sitija je trenutno u zatvoru zbog optužbi za četiri slučaja silovanja i jednog seksualnog napada.