NEOBIČAN SLUČAJ

ŠAMPION SVETA OSUĐEN NA 6 MESECI ZATVORA: Najskuplji u ISTORIJI Bajerna dobio 10 dana da sam ode iza rešetaka!

Autor Nebojša Marković

Defanzivac Bajern Minhena i reprezentacije Francuske se opet našao u žiži javnosti zbog porodičnog nasilja!

Izvor: Profimedia/Instagram/amelialorente

Sud u Madridu osudio je defanzivca Bajerna i francuske reprezentacije Lukasa Ernandeza na šest meseci zatvora zbog kršenja zabrane prilaska supruzi, koja mu je izrečena 2017.

Tua kazna mu je izrečena zbog nasilja u porodici.

Fudbaleru je suđeno u sredu, kada mu je zvanično odbijena žalba na prethodno suspendovanu kaznu zatvora. Fudbaler se nije oglašavao, a naloženo mu je da se pojavi pred sudom u Madridu 19. oktobra, posle čega će imati 10 dana da se dobrovoljno javi na izdržavanje kazne.

Izvor: Profimedia

Ernandez je pre četiri godine osuđen na 31 dan društveno-korisnog rada zbog napada da svoju (tadašnju) devojku, a sada suprugu, kada je igrao za Atletiko Madrid. Tada mu je i određena mera prema kojoj nije smeo da joj priđe bliže od 500 metara.

On je već bio hapšen u junu 2017, kada se sa suprugom vratio sa medenog meseca u Madrid. Iako su izgladili odnose, kazna zabrane prilaska je ostala na snazi i sačekala ga je i ovog oktobra.

Ernandez je igrao za Atletiko od 2014. do 2019, kada je kao šampion sveta sa Francuskom prešao u Bajern za čak 80 miliona evra, što je bio klupski rekord. Za "A" selekciju Francuske ukupno je odigrao 29 utakmica, a pre nekoliko dana je sa "trikolorima" osvojio i Ligu nacija.

Ovo je Lukasova supruga Amelija:

Ipak, deluje malo verovatno da će fudbaler Bajerna zapravo ići u zatvor, ali ova priča iz njegove prošlosti još nije okončana.