Šta?

BIVŠEG IGRAČA REALA DEVOJKA PREGAZILA AUTOM: Pretila mu snimkom seksa, on je prevario sa najboljom prijateljicom! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Španski fudbaler Hese Rodrigez koji ima petoro dece sa tri različite žene ponovo na naslovnim stranama.

Izvor: Profimedia/Instagram/aurah.ruiz/printscreen

Španski fudbaler majstor je za skandale. Svojevremeno je igrao za Real Madrid i PSŽ, ali će ga ljubitelji fudba više pamtiti po lepoticama kojima je okružen, burnim raskidima sa njima i bizarnim incidentima u kojima je učestvovao.

Hese Rodrigez (28) ponovo je napravio spektakl, pošto ga je ovog puta devojka pregazila automobilom!

Za početak, reč je o  Auri Ruiz, jednoj od poznatih devojaka španskog napadača, rijaliti zvezdi i ženi koji je Hese prevario sa njenom najboljom prijateljicom. Između ostalog, zbog toga je dobio otkaz u klubu iz Pariza, ali se na kraju pomirio sa Aurom koja mu je oprostila iako se spekulisalo da će iz kratke avanture sa Rosio Amar dobiti dete.

Pogledajte kako izgleda atraktivna Aura, poznata rijaliti zvezda:

Do sada, španski fudbaler ima petoro dece sa tri različite žene, a Amar mu je bila samo avantura zbog koje je kršio kovid protokole. Očigledno mu je Aura Ruiz to zaboravila, pa sada imaju vremena za nove avanture.

Svojevremeno mu je pretila puštanjem u javnost njihovog zajedničkog porno snimka, pa je moguće da je i to iskoristila kao audt u pregovorima o pomirenju.

Kako se spekuliše, njih dvoje snimljeni su tokom žučne svađe nakon jednog koncerta, a i pored toga što su svi ugledni španski mediji preneli vest o incidentu, zaljubljeni par tvrdi da se ništa od toga nije dogodilo!

Ovo je snimak koji kruži društvenim mrežama. Veruje se da je na njemu trenutak kada bivšeg igrača Reala i PSŽ-a devojka udara automobilom.

Inače, Hese Rodrigez je trenutno član Las Palmasa, koji je potvrdio da fudbaler učestvovao u incidentu, da ga je udario automobil, ali da može da trenira sa saigračima.