PLJUŠTE POHVALE

KIMIH JE POSLEDNJI PUT LOPTU IZGUBIO KAD SE IGRAO SA SINOM! Simeone oduševljen Bajernom, posebno zbog jednog igrača

Autor Nemanja Stanojčić

Neverovatne pohvale trenera Atletiko Madrida na račun Bajerna i Džošue Kimiha.

Izvor: Profimedia

Počela je Liga šampiona. Do sada su odigrana dva kola i neke ekipe su se već izdvojile, dok će neke morati dobro da se "preznoje" za prolaz u narednu fazu.

Jedna od tih ekipa je madridski Atletiko koji je u grupi B sa Liverpulom, Milanom i Portom. Njih naredne nedelje čeka duel sa timom Jirgena Klopa, a uoči tog duela se oglasio trener "jorgandžija".

Dijego Simeone je dao opširan intervju za novine "Ole" i tom prilikom je pričao o mnogim temama, među kojima su bili i favoriti za osvajanje "ušatog pehara". Prilikom nabrajanja je zaboravio da spomene Bajern.

"Izvinjavam se za nedostatak poštovanja. Oni su zaista neverovatni, svi mogu da postignu gol i nikada ne gube loptu", rekao je Simeone.

Posebno je istakao jednog igrača - Džošuu Kimiha.

"Pogledajte Kimiha. On je poslednji put izgubio loptu kada je dao sinu da se igraju kod kuće".

Izneo je niz pohvala na račun Bavaraca.

"Prošle sezone u grupnoj fazi nismo igrali loše protiv njih uopšte, a oni su u prvom meču šest puta došli ispred našeg gola i dali četiri za pobedu od 4:0. Bar je u drugoj utakmici bilo 1:1 za nas", zaključio je Čolo Simeone.

Kimih je do sada dva puta bio u najboljih 11 u Ligi šampiona, dok je nedavno izabran i u startnu postavu za najbolji tim sveta kada je u pitanju vezni red.