Šta?

AU! UDARIO SVOG IGRAČA PA GA DAVIO NA ZEMLJI: Golman potpuno poludeo, dobio crveni jer je nasrnuo na saigrača! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Ovakve scene se ne viđaju često.

Izvor: Twitter/Printscreen/@BBCSPORTNI

Neverovatna scena u derbiju severnoirskog fudbala! U meču velikih rivala Glentorana i Kolerejna bilo je 2:2, a iako su viđena četiri pogotka meč će ostati upamćen po trenutku ludila golmana Glentorana Arona Mekerija. 

Ulazilo se u finiš meča, igrao se 80. minutu kada je Katair Fril postigao izjednačujući gol za Glentoran, a Mekeri je bio besan na reakciju svoje odbrane. 

On je posle primljenog gola prvo odmah ustao i ustremio se na svog saigrača Bobija Burnsa. Ovaj 22-godišnji levi bek je očigledno bio kriv za nešto u akciji kod primljenog gola, ali to ne objašnjava Mekerijevu reaciju. On je besno dotrčao, a onda udario svog saigrača, da bi ga potom pritisnuo na zemlju!

Pritrčali su drugi igrači, jedan je čak svog golmana gađao loptom i jedva su uspeli da izbave nesrećnog Burnsa. Pogledajte ovaj momenat:

Da stvar bude gora po Glentoran na samo nekoliko metara od svega ovoga bio je sudija koji je prišao i pokazao besnom golmanu crveni karton!

Naravno tu ništa nije sporno, jer po fudbalskim pravilima kartoni se dobijaju i za grubosti, startove i udarce upućene saigračima. 

Tagovi