Zainteresovani!

LUKA JOVIĆ ODLAZI IZ MADRIDA, ZNA SE KOME ĆE BITI ZAMENA: Seli se u London i treba da probudi velikana!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji igrač Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta imaće priliku da igra najjaču ligu na svetu!

Izvor: Profimedia

Arsenal traži napadača kog bi mogao da dovede narednog leta, a žele da taj fudbaler bude dugoročno rešenje u napadu. Sigurno je da će Aleksander Lakazet (30) otići iz kluba, a prvi pik za njegovog naslednika je Luka Jović (23)!

Po informacijama iz Engleske, ''Tobdžije'' detaljno prate situaciju u kojoj je srpski napadač, jer je on igrač po ukusu Mikela Artete. I stvarno, Jović je mlad i već je pokazivao kvalitet u Bundesligi, a od kako je Španac na klupi tima iz Londona dovode se igrači sličnog profila, oni koji narednih godina mogu da budu okosnica tima.

Srpski fudbaler i dalje ne može da se nametne u Madridu, pošto je neprikosnoven u napadu Karim Benzema. Real je želeo da ga razigra u drugom delu prethodne sezone, kada ga je poslao na pozajmicu u Frankfurt, ali ni tih šest meseci nisu bili preterano uspešni za nekadašnjeg igrača Crvene zvezde.

U novoj sezoni je deo tima Karla Anćelotija, koji ga je javno branio, ali sprksi napadač nije uspeo da zatrese mrežu u dosadašnjem delu sezone.

Ipak, Mikel Arteta veruje da je baš on rešenje za napad engleskog tima.

Ukoliko Arsenal konkretnije krene u realizaciju ove ideje, biće im potreban ogroman novac.

Madriđani su ga platili preko 60 miliona evra u leto 2019. godine i sigurno ga neće olako pustiti iz kluba. Iako igre u dresu tima iz Madrida nisu bile na očekivanom nivou, Florentino Perez sigurno želi da izvuče veći deo uloženog novca.