ZAMALO!

SELMA HAJEK (55) "NAMAMILA" TADIĆEVOG SAIGRAČA: Jedva je odbio njenu ponudu, ostao je veran do kraja!

Autor Milutin Vujičić

Ne zove vas holivudska glumica svakog dana, ali nekada morate da kažete "ne".

Izvor: Instagram/salmahayek/Profimedia

Meksički fudbaler Edson Alvarez (23) igra vrlo dobro za Ajaks već pune tri sezone, a malo je falilo da ovog leta napusti Amsterdam i to sve zbog daleko poznatije zemljakinje koja se proslavila u Holivudu!

Naime, poznata glumica Selma Hajek (55) ponudila je Alvarezu ovog leta mogućnost da promeni sredinu i potpiše za francuski Ren, međutim meksički fudbaler je ipak odlučio da ostane "veran" Ajaksu, nadajući se da bi nastupima u Ligi šampiona mogao da podigne svoju cenu i ode u još bolji klub.

Kakva je uopšte veza Rena i Selme Hajek? Ona je supruga vlasnika francuskog kluba, pa je pokušala da se dogovori sa svojim sunarodnikom pre zvaničnog početka pregovora, ali nije uspela u tome.

Fransoa-Anri Pino (59) je imao ideju da Alvarez pojača Ren, a teško da će pokušati ponovo pošto mu cena samo skače.

"Bilo je teško da odbijem Ren, ali na kraju nisam sumnjao. Selma Hajek je pokušala da me uveri da se predomislim. Kao poznata zemljakinja nazvala me je i pokušala da me nagovori da dođem u Francusku. To me iznenadilo i laskalo mi je, ali moj izbor je Ajaks i to sam joj objasnio", ispričao je Meksikanac za holandski "Telegraf" i dodao.

"Ona je velika i poznata glumica, ogromna zvezda, zbog svojih holivudskih filmova koji se prikazuju širom sveta. Izuzetno je cenim. Ona je primer jer se kao Meksikanka borila da dođe tu gde je danas".

Edson Alvarez je ponikao u meksičkoj Americi, a 2019. godine je stigao kod Tadića za 15 miliona evra.