Fudbal

REAL JE NA VRHU, ALI TO JE KOŠMAR ZA JOVIĆA: Luka sedeo na klupi, a njegov rival oduševio sve sjajnim potezom!

Autor Nikola Lalović

Presedeo je Srbin svih 90 minuta na klupi.

Izvor: Profimedia

Fudbaleri Real Madrida su preživeli meč bez Karima Benzeme. Stameni Francuz je najbitniji igrač tima ove sezone i uvek je pitanje ko će dati gol kada njega nema, ali protiv Elćea heroj je bio Vinisijus Žunior. 

Brazilac je dao oba gola u pobedi od 2:1, a uz njega odličan meč imao je i Mariano Dijaz, što su svakako loše vesti za Luku Jovića. 

Srpski napaadač nije počeo meč iako je Benzema bio van tima i Karlo Anćeloti je šansu pre njega dao Dijazu, koji je u 22. minutu opravdao poverenje. 

U jednoj kontri je dobio pas, a onda sjajno petom prosledio loptu do Vinisijusa kome je bio otvoren put do gola i Brazilac je lako savladao protivničkog golmana. 

Realu je na ruku išao crveni karton koji je vezista Elćea Guti dobio u 63. minutu, a onda je deset minuta kasnije Vinisijus dao drugi gol na meču, ovaj put na asistenciju Luke Modrića. 

Do kraja utakmice uspeo je domaćin da ublaži poraz i sa igračem manje, pa su tako Mile u 86. minutu zatresli mrežu Tiboa Kurtoe. 

Ovom pobedom Real Madrid je izbio na deobu prvog mesta sa Real Sosijedadom sa po 24 boda, a Luka Jović je sa klupe gledao kako njegovi direktni rivali za mesto u timu blistaju. 

Dijazova peta je obeležila meč, a Vinisijus je sa dva gola doneo pobedu svom timu. 

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt