MUKE

HIT! LJUTI NA NAVIJAČE ZBOG PESME DINA MERLINA - VREĐA IH: Pevajte to na nekim drugim adresama, nama treba podrška!

Autor Nemanja Stanojčić

Čuveni golman Tomislav Ivković, sada trener Željezničara, moil navijače da mu ne pevaju pesmu Dina Merlina.

Izvor: Profimedia/ATA Images /Antonio Ahel

Željezničaru ove sezone ne ide. Posle 16 kola su dali samo 12 golova, nalaze se na 12 mestu i imaju čak 20 bodova manej od prvoplasiranog Zririnjskog.

Navijači su razočarani, pa su tako posle poraza od lidera na tabeli (0:3) ispratili trenera Tomislava Ivkovića i ekipu stihovima pesme Dina Merlina "Zar je to sve što imam od tebe".

Na konferenciji za medije pred meč sa Radnikom je Ivković imao šta da kaže. Zasmetao mu je refren pesme koji glasi: "Zar je sve što imam ja od tebe? Zar je to sve što je ostalo? Zar je to sve za ove duge godine? I ako je, premalo je".

"Ne želim da zvuči kao alibi, ali deo stručnog štaba i veliki deo igrača je prošao privatna i ljudska poniženja nak oja ni ja nisam navikao, da ne pričam o platama, za mene su oni heroji. Daju svoj maksimum i braniću ih dokle god budem trener. Zato molim navijače, posebno ove sa južne tribine da pesmu Dina Merlina koja mene i igrače vređa pevaju na nekim druigm adresama. Ima puno Željine dece ovde koja osećaju i vole ovaj klub i treba im podrška", poručio je Ivković.

Inače, Ivković je poznat i po tome što je kao golman Jugoslavije odbranio penal Dijegu Maradoni na Svetskom prvenstvu 1990. godine.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt