BUM

OTKUCAVA BOMBA! BEŽI OD MESIJA I NEJMARA U MANČESTER JUNAJTED: Smučilo mu se u Parizu, ODMAH hoće da ode!

Autor Mladen Šolak

Više neće da ostane u Parizu - vreme je za povratak u Englesku?!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Mančester junajted od subote uveče traži novog trenera, jer je otpustio Ole Gunar Solskjera. A njegov naslednik mogao bi da postane trener Pari Sen Žermena Maurisio Poketino (49)!

Argentinski stručnjak, koji je sa velikim uspehom vodio Totenhem pet godina, navodno je spreman da istog trenutka napusti Pari Sen Žermen, bez obzira na to što tamo vodi svog zemljaka Lionela Mesija, kao i Nejmara, Embapea, još nespremnog Serhija Ramosa i niz svetskih asova.

Prema pisanju "Dejli mejla", Poketino je spreman da podnese ostavku u Francuskoj i da nasledi Solskjera. "On bi to mogao da uradi i sada, jer je nezadovoljan u Parizu", objašnjeno je, uz navedene razloge nezadovoljstva sjajnog trenera.

"Bivši trener Totenhema živi u hotelu, dok je njegova porodica i dalje u Londonu i saznajemo da je frustriran zbog toga što vodi svlačionicu u kojoj ima igrača sa tako velikim egom poput Lionela Mesija, Nejmara i Mbapea", navedeno je u tekstu.

Isti portal podseća da je Poketino bio dovođen u vezu sa Junajtedom i kada je Solskjer nasledio Murinja u 2018. i da je ta zainteresovanost klupskog rukovodstva "crvenih đavola" i dalje prisutna.

Interesantno je da će Poketino biti u Mančesteru od utorka, jer njegov tim u sredu gostuje Mančester sitiju u velikom derbiju Lige šampiona.

Sa druge strane, navodno je jedan od kandidata za poziciju menadžera Junajteda i trener Ajaksa Erik Ten Hag, ali on navodno ne bi mogao da dođe pre leta. Takođe, na spisku potencijalnih Solskjerovih naslednika su i menadžer Lestera Brendan Rodžers, bivši trener Reala Zinedin Zidan, kao i Ralf Rangnik, trenutni direktor Lokomotive iz Moskve.