TAKO JE

BRAVO, LUKA! GOL ZA REAL MADRID POSLE 2 GODINE: Jović napravio ŠOU - divna asistencija, pa pogodak! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Luka Jović odmah asistirao za Real Madrid, pa pogodio!

Izvor: Arena/Screenshot

Srpski napadač Luka Jović sasvim neočekivano ušao je u 17. minutu meča Real Sosijedada i Real Madrida pošto se povredio Karim Benzema, a vrlo brzo dokazao je Karlu Anćelotiju da mora i češće da igra!

Jović je u 47. minutu asistirao za vođstvo Real Madrida, pa onda i sam pogodio u 57. minutu za pobedu 2:0 (0:0).

Dugo je patio Jović u Real Madridu, skoro dve godine su prošle otkako je poslednji put zatresao mrežu noseći dres "kraljevskog kluba", ali sve je mirisalo da će ovo biti njegovo veče. Saigrači su mu verovali, delovao je da je pun samopouzdanja, a "njuh" za gol ga nije napustio.

Snašao se kao mačka u petercu Real Sosijedada nakon kornera i sa pet metara uspeo da zatrese mrežu Remira koji je uzalud signalizirao ofsajd.

Sa zemlje, čak je morao i da spusti glavu, uspeo je da zatrese mrežu glavom i dovede Real pred pobedu u jednom od derbija runde Primere.

Pogledajte kako je to izgledalo!

A pre toga? Još jedna magija!

Stigla je lopta do Vinisijusa na levoj strani u 57. minutu , dodao je u prostor za Jovića, a srpski napadač je uspeo da je iskontroliše i pored trojice igrača vrati nazad za Brazilca. Nisu to očekivali fudbaleri Sosijedada, a Vinisijus je pokazao da je u vrhunskoj formi pošto je zatresao mrežu rivala.

Odmah su svi potrčali u zagrljaj Joviću, grlili su ga zbog zaista lepe asistencije, a to je još jedan dokaz koliko svi znaju da mu je teško u Real Madridu jer retko igra.

Pogledajte asistenciju za pogodak Vinisijusa!

 Zanimljivo, Luka Jović je skoro čitavo popodne u petak proveo gledajući srpske tenisere u polufinalu Dejvis kupa protv Hrvatske, a dan kasnije se konačno vratio i pokazao Karlu Anćelotiju da greši oko njega.