Emocija!

LEPOTICA PLAKALA ZBOG LUKE JOVIĆA! Srbin dao gol, a žena KLUPSKOG DRUGA nije mogla da zaustavi suze! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Karolina Lima je nekada bila u vezi sa Nejmarom, ali sada emotivno prati Real jer u njemu igra Eder Militao.

Izvor: Arenasport/printscreen/Instagram/karolinel/printscreen

Mnogi su čekali da konačno proradi Luka Jović, a kada je srpski napadač dobio šansu protiv Real Sosijedada iskoristio je to na najbolji način. Povreda Karima Benzeme zbog koje je Francuz rano izašao iz igre nije se osetila zbog asistencije i gola srpskog fudbalera.

Saigrači su bili presrećni, Karlo Anćeloti je komentarisao Jovića, a na društvenim mrežama pojavio se snimak kako jedna lepotica plače zbog Srbina. Nije u pitanju njegova Sofija, sa kojom je gledao Dejvis kup prethodnih dana - reč je o izabranici njegovog kolege.

Karolina Lima u vezi je sa Ederom Militaom, a tokom utakmice Real Sosijedad - Real Madrid okačila je tridesetak storija na svoj Instagram. Na nekoliko njih glavni utisak joj je Luka Jović, čijim nastupom je bila prezadovoljna.

Toliko joj je bilo drago da nije mogla da zaustavi suze!

Atraktivna Karolina je devojka Edera Militaa:

"Zaplakaću jer je on dao gol. Nije lako uvek biti na klupi za rezerve. On je ušao i postigao pogodak", govorila je lepa Karolina u kameru, dok je stidljivo brisala suze.

Sigurno su sličnu reakciju imali i brojni navijači iz Srbije kojima je bilo izuzetno drago jer je Luka u dresu Reala pogodio prvi put od februara 2020. godine!

Ovako je Jović pogodio protiv Real Sosijedada:

Ako vam je bilo drago zbog Luke, imate nešto zajedničko sa Nejmarovom bivšom. Karolina je postala poznata zbog veze sa ofanzivcem PSŽ-a, ali se ubrzo našla u zagrljaju njegovog kolege iz nacionalnog tima. Kod navijača Real Madrida ima ogromno poštovanje jer dramatično doživljava svaki meč tima i sve detalje sa utakmice proživljavala na svom Instagramu.

Pogledajte njenu reakciju: