TAKO I TREBA

JOVIĆ JE GLAVNA TEMA - O IZJAVI "DON KARLA" SE PRIČA: Nahvalio Srbina, pod 1 uslovom počinje za Real u VELIKOM derbiju!

Autor Nebojša Marković

Anćeloti je pohvalio partiju Luke Jovića u Ligi šampiona

Izvor: Profimedia/Twitter/Real Madrid/Screenshot

Fudbaleri Real Madrida overili su plasman u osminu finala Lige šampiona sa prve pozicije u grupi pobedom nad Interom u poslednjem kolu 2:0.

Ovaj meč bio je posebno zanimljiv jer je Luka Jović bio starter kao prvi špic "kraljevskog kluba", a iako nije imao učinak u vidu golova ili asistencije - ređaju se pohvale na njegov račun i to od Karla Anćelotija!

Jović je prethodnog vikenda bio junak Real Madrida u pobedi protiv Real Sosijedada na teškom gostovanju. I tada je Real rutinski slavio 2:0, ali uz jedan pogodak i jednu asistenciju srpskog napadača.

Time, ali i povredom Karima Benzeme, Jović je zaslužio mesto u startnoj postavi u meču koji su rešili golovi Tonija Krosa i Marka Asensija. Jović je igrao 78 minuta, pobrao je aplauze publike, a i Anćeloti je bio zadovoljan njegovom partijom.

"Jović je igrao jako dobro, pomagajući celom timu ne samo u napadu, već i u iznošenju lopte", počeo je Anćeloti, da bi se potom osvrnuo na predstojeći derbi Madrida.

"Ako Karim (Benzema) ne bude dobro, on će igrati u derbiju. Videćemo. Takođe, Kazemiro je dobio udarac, ali ne mislim da će to biti problem", rekao je Italijan i nagovestio da bi Jović trebalo da počne meč u "madrilenju" protiv Atletika.

Derbi Madrida na programu je u nedelju 12. decembra u 21.00 časova.