VRATIĆE SE

NE DAJTE DA NJIH DVOJICA DAJU GOLOVE ZA PARTIZAN! Natho se javio iz dvorišta - "peckao" saigrače i poželeo sreću (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Bibars Natho poželeo je sreću crno-belima u poslednje tri utakmice polusezone.

Izvor: MN Press/Instagram/partizanbelgrade

Izraelski fudbaler Bibars Natho (34) od novembra nije igrao za Partizan pošto mu je otkrivena anemija, tako da je jesenja polusezona završena za njega i trenutno se oporavlja u domovini.

Ako sve bude u redu, već od proleća će igrati za Partizan, a naravno ne propušta utakmice crno-belih koji su u njegovom odsustvu ipak imali malih problema. U Konferencijskoj ligi se situacija malo zakomplikovala posle poraza od Flore, ali sve u svemu crno-beli su na putu da obezdede drugu fazu.

Sve će biti odlučeno u meču protiv Anortozisa (četvrtak, 18.45) u Humskoj, a Natho je iskoristio priliku da se javi saigračima i poželi im sreću do kraja godine.

"Zdravo, ljudi! Kako ste? Nadam se da ste svi dobro.Hteo bih da vam poželim sreću na poslednje tri utakmice pred pauzu, da završite posao i ostvarite tri pobede. Sada kada nisam tu, vidim kako je to teško. Dao bih sve da sedim sad sa vama u svlačionici", poručio je Natho u video-poruci objavljenoj na Instagramu.

"Znam da dobro radite - igrate zajedno, držite se i radite zajedno. Molim vas, ne dajte Vujketu i Čakiju (Vujačić i Urošević prim. aut.) da postižu golove, ali nastavite sa pobedama. Nedostajete mi, vidimo se uskoro. Srećno!", dodao je Natho.

Pogledajte kako je izgledala njegova video-poruka objavljena na zvaničnom profilu Partizana!