REAKCIJA

NAMESTILI UTAKMICU, PA SAD DOBIJAJU PRETNJE SMRĆU! U klubu se plaše za svoje živote, oglasio se i predsednik države!

Autor Nemanja Stanojčić

Epilog dešavanja sa sporne utakmice...

Izvor: Twitter/@samstreetwrites/screenshot

Verovatno niko ne bi znao da je odigrana utakmica u Kolumbiji između Ljanerosa i Union Magdalene da nije bilo neverovatnih dešavanja u nadoknadi.

Ekipa Union Magdalene je slavila na gostovanju (2:1), a do trijumfa za plasman u viši rang su stigli tako što su dali dva gola za minut. U 95. pa u 96. minutu i to tako što su im se rivali sklanjali.

Odmah su stigle optužbe sa svih strana da je utakmica nameštena, klub to demantuje, a navijači su besni. Član tima Horhe Moskera je otkrio i da su stigle pretnje smrću.

"Dobijamo uznemirujuće poruke, prete nam smrću. Bojimo se za svoje živote, ne smemo da izađemo iz kuće. Molim vas, pomozite nam", rekao je Moskera.

Zbog svega što se dogodilo se oglasio i predsednik Kolumbije Ivan Duke Markez.

"Ovo je bruka međunarodnih razmera. Kako ih nije sramota? Pokrenućemo istragu po hitnom postupku, krivi će biti kažnjeni", jasan je Markez.

Trener Fortaleze, ekipe koja je ostala bez plasmana u viši rang zbog trijumfa Union Magdalene, je plakao na konferenciji za štampu.

"Nije me sramota ovih suza, jer se osećam pokradeno. Nije problem kada izgubite, već kada se to dogodi na ovakav način", zaključio je Nelson Flores.