Uživo

KRAJ - BARSA ISPALA IZ LIGE ŠAMPIONA: Bajern je prejak, Benfika uradila šta treba, Ćavijev tim ide u Ligu Evrope!

Jedna utakmica je odložena i poslednjeg učesnika nokaut faze saznaćemo kada se odigra!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Fudbaleri Barselone nastaviće takmičenje u Ligi Evrope, pošto su u grupnoj fazi elitnog takmičenja zauzeli treće mesto. Od njih je u poslednjoj rundi uspešniji bio Bajern (3:0), a uz pobedu Benfike nad kijevskim Dinamom Španci su morali da se zadovolje trećom pozicijom.

To znači da će Barselona u prvom prolećnom kolu Lige Evrope biti rival nekome od drugoplasiranih timova iz tog takmičenja, a možda i Crvenoj zvezdi ukoliko se tako poklope kockice u grupi koju igra srpski tim.

Da ne razmišljamo previše o toj opciji, sačekaćemo sutrašnje mečeve i definitivnu potvrdu plasmana u Ligi Evrope. sutra ćemo dobiti i ime poslednjeg učesnika nokaut faze Lige šampiona, pošto se meč u Bergamu nije odigrao večeras. Zbog previše snega Atalanta i Viljareal će sutra odlučivati o drugoj poziciji u grupi koju je osvojio Mančester junajted.

Slavni engleski tim sa kapitenskom trakom oko ruke predvodio je Nemanja Matić, a kombinovani sastav remizirao je protiv Jang bojsa.

Najviše uzbuđenja dogodilo se u grupi G, gde je Sevilja - gle čuda, završila kao trećeplasirana. Sele se u svoje omiljeno takmičenje i napašće još jedan trofej u Ligi Evrope! Dalje su prošli Lil koji je prvoplasirani i RB Salcburg koji je napravio sjajan rezultat, dok je Volfsburg završio takmičenje.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
22:52

KRAJ UTAKMICA

Završeno je svih pet mečeva koji su se igrali u terminu od 21:00, ali nije gotova i kompletna grupna faza.

Poslednji meč ove runde takmičenja odigraće Atalanta i Viljareal, koji će se u Bergamu sastavi - verovatno, sutra. Večeras je padao sneg na severu Italije, pa nije bilo uslova da se odigra meč.

22:37

Lil je završio posao!

Francuski tim je prvi u svojoj grupi, nakon što je u Nemačkoj lako stigao do prednosti od tri gola protiv Volfsburga.

Nakon Buraka Jilmaza u prvom delu meča, Džonatan Dejvid i Anhel Gomeš pogađali su u nastavku susreta!

22:34

Tom Hiton debituje u Ligi šampiona!

Trener Mančester junajteda Ralf Rangnik odlučio je da u 68. minutu promeni golmana i mladog Dina Hendersona zameni iskusnim Hitonom koji je treći golman ekipe ove sezone. Malo neobičan potez, ali lepa prilika za veterana da debituje na evropskoj sceni.

22:22

Evo i Bajerna!

Džamal Musijala postigao je treći gol nemačkog tima i sada je sasvim jasno - Barselona ne može stići do preokreta i veća joj je nada Dinamo iz Kijeva koji gubi 2:0 u Portugalu.

Ukoliko Ukrajinci izjednače ili pobede, španski predstavnik će nastaviti takmičenje u Ligi šampiona. Pobeda Benfike Portugalce vodi dalje.

22:21

Za 20 minuta - 1 gol!

U nastavku mečeva koje večeras pratimo u Ligi šampiona samo je ekipa RB Salcburga uspela da savlada golmana Sevilje Bona.

22:04

Nastavljamo!

Pratimo drugi deo mečeva u Ligi šampiona!

21:49

POLUVREME!

Rezultati nakon prvih 45 minuta mečeva:

Bajern - Barselona 2:0
Benfika - Dinamo Kijev 2:0
Mančester junajted - Jang bojs 1:1
Atalanta - Viljareal - odloženo!
RB Salcburg - Sevilja 0:0
Volfsburg - Lil 0:1

21:44

Bomba Sanea!

Reprezentativac Nemačke u redovima Bajerna "probušio" je reprezentativca Nemačke na golu Barselone. Strašan šut Liroja sanea nije mogao da zaustavi Mark andre Ter-Štegen, pa Bajern vodi 2:0 u Minhenu!

21:35

BAJERN VODI!

Tomas Miler je uspeo da postigne gol, a rumunskom sudiji Haceganu gol-tehnologija je, uz pomoć sata, signalizirala da je lopta prešla mrežu. Situacija za Barselonu je sada još komplikovanija, moraju da preokrenu u Minhenu!

21:32

Benfika završava posao!

Portugalskom timu potrebna je pobeda kako bi stigao do drugog mesta u grupi, a golovima Jaremčuka i Žilberta već ima prednost (2:0) protiv Dinama iz Kijeva, kojem utakmica ništa ne znači.

Barsa je na korak od ispadanja iz Lige šampiona - sada im je potrebna pobeda!

21:26

Ovako je u Bergamu!

Sneg je otkazao meč Atalante i Viljareala!

21:16

NEĆE SE IGRATI U BERGAMU!

UEFA je donela odluku da se utakmica Atalante i viljareala pomeri za sutra, zbog snega koji pada u Bergamu.

21:14

15. minut - PRVI GOLOVI!

Kombinovani tim Mančester junajted pogotkom Mejsona Grinvuda vodi protiv Jang bojsa i overava prvo mesto na grupi. Drugi pogodak na početku večerašnjih mečeva delo je Buraka Jilmaza, a on je Lilu doneo prednost na gostovanju Volfsburgu.

21:03

Zaustavili Čelsi, pa ih "pecnuli"

Ekipa Zenita je odigrala nerešeno (3:3) protiv Čelsija i tako omogućila Jvuentusu da bude prvi u grupi. To su nakon meča istakli i na svom tviter profilu.

21:00

POČINJEMO!

Pratimo pet mečeva i čekamo da se očisti sneg u Bergamu, gde treba da počne šesta utakmica večerašnjeg programa!

20:50

Promenjen termin!

U Bergamu pada sneg, a domaći tim nije uspeo na pravi način da se izbori sa padavinama. Deluje da će teren biti spreman da se igra na njemu, ali sa malim zakašnjenjem.

Utakmica Atalanta - Viljareal počeće u 21:20!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
20:30

Matić kapiten!

Ralf Rangnik je odlučio da izvede kombinovani sastav u Ligi šampiona, a kapiten ekipe je Nemanja Matić. Iskusni srpski fudbaler večeras će igrati u novoj ulozi, na poziciji štopera, a on je u najavi meča govorio kako je maštao o Crvenoj zvezdi i kako će uramiti kapitensku traku sa ovog susreta.

Izvor: Profimedia
20:15

Lil, Salcburg, Sevilja, Volfsburg!

Ovo je najluđa grupa u Ligi šampiona. Toliko je teško objasniti sve scenarije koji mogu da se odigraju danas da ćemo vam samo grafički prikazati. Svaki od timova ima šansu da prođe u nokaut fazu, a samo francuski tim zna da ne može da bude četvrtoplasirani.

20:00

Startne postave u Minhenu!

Ovo su sastavi na koje računaju Julijan Nagelsman i Ćavi Ernandez!

Bajern:

Barselona:

19:40

Dobro veče!

Pratite tekstualni prenos poslednjih šest mečeva grupne faze Lige šampiona. Posebno detaljno gledaćemo meč Bajerna i Barselone, gde bi španski tim mogao da ispadne iz takmičenja i preseli se u Ligu Evrope.

Ukratko

  • Šest mečeva igra se od 21:00
  • Najzanimljivi meč je Bajern - Barselona
  • Grupa H se igra u 18:45
učitaj još +