OPA

VANDA I MAURO ODLAZE, PSŽ ZA IKARDIJA TRAŽI 50.000.000€: Totalna rasprodaja u Parizu, SEDAM igrača može da ide!

Autor Nebojša Marković

Kao jedan od problema oko Ikardija, navode se i "njegovi dobro poznati ljubavni problemi".

Izvor: Profimedia

Još nije ni polusezona u francuskom šampionatu, a Pari Sen Žermen već ima 11 bodova prednosti na vrhu tabele. U Ligi šampiona su prošli u osminu finala, ali ni u "drim timu" iz Pariza ne ide sve sjajno.

Mnogo se priča o slaboj formi Lionela Mesija i Nejmara, a sada stižu informacije da se na "Parku prinčeva" spremaju na prodaju čak sedmorice igrača u januarskom prelaznom roku!

I dok se odlazak Maurisija Poketina sa klupe PSŽ-a već odavno pominje, on želi da se "ratosilja" dobrog dela tima na sredini sezone. Argentinac radi sa čak 33 igrača u prvom timu, što je previše za ono što on želi.

Tako sada "L'Ekip" javlja da će se PSŽ rešiti sedmorice igrača, a koje predvodi Mauro Ikardi!

Otkako je Ikardi stigao u Pariz, nije uspeo da se navikne na novu sredinu i njihovi "dobro poznati ljubavni problemi" sa suprugom Vandom očigledno su dodatno učinili da napadač ne bude motivisan, navodi francuski list.

On je peti napadač tima, iza Nejmara, Mesija, Kilijana Mbapea i Anhela di Marije, pa ga i Poketino jedva koristi. Sportski direktor Leonardo za njega želi 50.000.000 evra, ali čini se da će to biti jako teško dobiti.

Među igračima koji bi mogli da odu je Abdu Dijalo. Levi bek je dobro počeo sezonu, ali ne može da dobije dovoljno prilika pored Nuna Gomeša i Huana Bernata, a takođe bi i Lejvin Kurzava trebalo da bude prodat.

Kolin Dagba je desni bek koji ne može da dođe do izražaja pored Ašrafa Hakimija, a pored njega, i mladi Erik Žunior Dina Ebimbe je mladi vezista koji bi već mogao da bude prodat.

Rafinja je povređen od oktobra i čini se da je već postao višak, kao i Serhio Riko, koji kao treći golman pored Kejlora Navasa i Đanluiđija Donarume nema šta da traži u toj konkurenciji...