NOVI PLAN!

OTKRIVEN PLAN - ZVEZDA VODI BAR 4 NOVA IGRAČA NA PRIPREME: Stanković zvao Mustafu, a tu je i štoper kog hoće Real Madrid

Autor Milutin Vujičić

Uz sjajnog Ohija, trojica mladih fudbalera će imati šansu da se dokažu Stankoviću.

Izvor: MN Press

Stručni štab i fudbaleri Crvene zvezde su trenutno na odmoru, a za dve nedelje očekuje ih početak zimskih priprema tokom kojih će biti dosta odlazaka, a možda i dolazaka.

Mnogo toga zavisi od budućeg statusa Milana Borjana, koji je izrazio želju da ode iz kluba, što mu Zvezda trenutno ne dozvoljava, dok je rukovodstvo najavilo i dolaske novih igrača. Stigao je već Ohi Omoižuanfo, a očekuju se još najmanje trojica novajlija na prvom delu priprema.

U pitanju su Stefan Leković, Ibrahim Mustafa i Vladimir Lučić, prenosi "Mozzart Sport".

Njih trojica će imati šansu da se pokažu Dejanu Stankoviću u prvom delu priprema u Pafosu, a u zavisnosti od toga kakav utisak ostave - videćemo da li će biti i u Antaliji gde će Zvezda boraviti od 23. januara do 4. februara.

Leković je verovatno najtalentovaniji štoper Crvene zvezde, kapiten generacije '04, a već se pričalo da se za njega interesuje Real Madrid. Lučić je krilni fudbaler koji je na pozajmici u IMT, dok je Ibrahim Mustafa ofanzivni vezista i odigrao je odličnu jesen u dresu Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Videćemo da li će neko od njih uspeti da se izbori za status tokom proleća u Zvezdi, pošto je dobro poznato da je klubu potrebna "sveža krv", pošto se sprema pravo osvežavanje tima.