O NJEMU SE PRIČA

PEĐA MIJATOVIĆ SREDIO POJAČANJE REAL MADRIDU: Najtalentovaniji igrač Rusije stiže za 20 miliona, Barsa izvisila!

Autor Milutin Vujičić

Navikli smo da prethodnih godina Real Madrid dovodi i talentovane fudbalere, a ne samo formirane. Ovo je još jedan primer.

Izvor: Profimedia/Stanislav Krasilnikov/TASS/MN Press

Legendarni jugoslovenski fudbaler Predrag Mijatović igrao je za Real Madrid, bio sportski direktor "kraljevskog kluba", dok i dan-danas im pomaže kada su u pitanju pojačanja!

Tako ruski mediji bruje o tome da im je pomogao da dovedu najvećeg talenta istočne Evrope.

U pitanju je ruski vezista Arsen Zakarjan (18), koji trenutno nastupa za Dinamo Moskvu, a Real Madrid je u maniru prethodnih nekoliko prelaznih rokova odlučio da ga angažuje i pre nego što je postao Zvezda. Upravo je Mijatović bio važan član delegacije koja je pregovarala uslove transfera.

Spominje se da bi Real Madrid za Rusa trebalo da izdvoji oko 20 miliona evra, a ujedno će ubiti "dve muve istim udarcem" jer se za Zakarjana interesovala i Barselona.

U dogovoru oko transfera učestvovali su i srpski agenti Srđan Jeremić i Vlado Lemić, koji je ujedno i agent Luke Modrića, pa bi već tokom zime trebalo da bude ozvaničen transfer kome su se u Real Madridu i te kako obradovali pošto su ponovo "potukli" konkurenciju.

Zakarjan ima ugovor do 2024. godine sa Dinamom, a ove sezone je dao četiri gola i asistirao za još sedam pogodaka. Već je debitovao za seniorsku reprezentaciju Rusije i zabeležio četiri nastupa.