Evo dobrih vesti

NEMCI OTKRILI - LUKA JOVIĆ JE ZAMENA ZA HOLANDA! Borusija "zagrizla" za Srbina, žele ga već u januaru!

Autor Nikola Lalović

Srpski napadač bi bio odlična zamena, smatraju u Nemačkoj.

Izvor: Profimedia

Luka Jović je postigao gol i asistirao za Real Madrid, ali izgleda da su mu dani u Španiji odbrojani. Karlo Anćeloti je bacio oko na Džonatana Dejvida iz Lila, ali to ne moraju da budu loše vesti za Srbina. 

Sada se pojavila informacija da ovu situaciju želi da iskoristi Borusija Dortmund! Luka Jović je jedan od igrača kojeg žele u januaru! 

Iako su jasno rekli da neće prodavati Erlinga Holanda na zimu u Dortmundu se polako spremaju za život bez Norvežanina jer će on na leto sigurno otići. Zbog toga su spremni da dovedu Jovića koji je najbolje partije pružao upravo u Nemačkoj nastupajući za Ajntraht iz Frankfurta. 

"Milioneri" bi prvo doveli Jovića na pozajmicu, a tek onda, ako se dokaže u drugoj polusezoni, počeli bi pregovori o transferu.

Borusija želi polako da nađe zamenu i za Džuda Belingema, mladog Engleza koji blista u Bundesligi i sve više je na meti najvećih evropskih klubova, Zamena za njega je takođe pronađena u Španiji. 

Borusija želi da iskoristi očajnu finansijsku situaciju u Barseloni da im "pokupi" dva igrača. Jedan je vezista Riki Puđ koji ni kod Ćavija ne uspeva da se izbori za mesto u timu, a drugi je iskusni golman Mark Andre Ter Štegen