DEŠAVA SE!

LEGENDA REALA STOPIRA NAJVEĆI TRANSFER LETA: Mbape je dao reč, ali ON bi mogao sve da promeni!

Autor Milutin Vujičić

Činilo se da je gotovo, međutim..

Izvor: Profimedia/Fabio Ferrari/LaPresse

Francuski napadač Kilijan Mbape (23) ne želi da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom i mnogi ga već od ovog leta vide u dresu Real Madrida, ali to bi moglo da se promeni!

Iako su mnogi već objavili informaciju da je dogovor između njih postignut, odnosno da će Mbape postati član "kraljevskog kluba" bez obeštećenja, sve bi mogao da pokvari Zinedin Zidan. Kako? Tako što će sesti na klupu Pari Sen Žermena i na taj način naterati Mbapea da se predomisli.

Legendarni fudbaler i trener Real Madrida je od letos bez posla kada je napustio "Santijago Bernabeu", a sve više se spekuliše da bi mogao da završi u Parizu, umesto u Mančesteru.

Pouzdani "RMC Sport" uverava da je PSŽ razgovarao sa Mbapeom i došao da saznanja da bi Zidan mogao da bude "okidač" koji će ga zadržati, pa su odmah stupili u pregovore, pošto se već odavno priča da je Maurisio Poketino pokazao premalo da bi bio na čelu tako velikog projekta.

Zidan je jedan od idola mladog Mbapea, a sada gazdama kluba iz Pariza preostaje "samo" još njega da ubede da preuzme klub i tako ujedno "pljune" i navijače rivalskog Marseja, kluba koji inače podržava.

Vreme polako ističe, a čini se da bi PSŽ jednim potezom "ubio dve muve".