ŠPANCI BESNI

"JOVIĆU, TI SI DRVO!" SRBINA U REALU ŽESTOKO PROZIVAJU: Ovaj užasan podatak je sve otkrio - Luka ne ume da šutne!

Autor Nebojša Marković

Španski novinari nimalo ne štede srpskog napadača.

Izvor: Profimedia

Real je kiksnuo prvi put posle tri nedelje, a u Madridu je to odmah znak za kritike igrača. A nove sada stižu na račun Luke Jovića, srpskog napadača kojem nikako da krene na "Santijago Bernabeuu".

Sada su ga španski novinari proglasili za "drvenog", pošto u prethodna dva meča protiv Elčea nije zabeležio nijedan jedini šut ka golu rivala!

Mučili su se u Realu protiv Elčea čitave prošle nedelje. U Kupu kralja su ih jedva eliminisali posle produžetaka, a u prvenstvu su jedva izbegli poraz, pošto su remizirali 2:2 sa dva kasna pogotka.

I na oba meča je minutažu dobio Luka Jović, ali njegove partije nikoga u Španiji nisu očarale. Pa ni list "Sport".

"U Anćelotijevom timu postoji nekoliko igrača od kojih se očekuje više, ali od onih koji najviše frustriraju, prvi je srpski napadač. On je u trećoj sezoni u klubu i postaje 'kopačka od drveta', jer nikako ne može da postigne gol", piše novinar Alehandro Alkasar.

On opisuje Jovića kao isuviše hladnog na terenu, koji ne pokazuje da mu je mnogo stalo i čak navodi da u Realu počinju da dižu ruke od njega.

"Kup kralja je takmičenje u kojem treneri mogu da naprave promene i vide koji igrači mogu da pokažu nešto dobro, ali to nije slučaj sa Jovićem. U oba meča protiv Elčea, Srbin je igrao, a Real se mučio jer Benzema i Vinisijus nisu bili na svom nivou. Na dva meča, Real je imao 53 šuta na gol Elčea, postigli su četiri pogotka, a 17 od 21 igrača su šutirali na gol - samo Jović, vezista Valverde i dvojica golmana", navodi se u tekstu.

Jović je do sada postigao tri pogotka za Real u 47 upisanih nastupa.