NIJE FER

STOPIRAO TRANSFER JOVIĆA, A NE DA MU DA IGRA! Novinari "sasekli" Anćelotija zbog Srbina, pogledajte njegovu reakciju!

Autor Milutin Vujičić

Zašto Luka Jović nije odigrao ni minut protiv Atletik Bilbaoa? Ovo je odgovor Karla Anćelotija...

Izvor: Profimedia/YouTube/Real Madrid Press Conference/Screenshot

Srpski napadač Luka Jović bio je blizu odlaska iz Real Madrida i ove zime. Poslednjeg dana prelaznog roka stigla je ponuda Evertona, međutim Karlo Anćeloti je odlučio da je odbije zato što mu je Srbin potreban.

U prvoj sledećoj utakmici nakon toga - Luka Jović nije igrao ni minut za "kraljevski klub". Atletik Bilbao je izbacio Real Madrid iz Kupa kralja golom u 89. minutu, a srpski napadač je čitav meč proveo na klupi, čak nije išao ni na zagrevanje, dok Anćeloti nije čak ni iskoristio sve izmene...

Eliminacija već u četvrtfinalu Kupa kralja žestoko je zasmetala navijačima i Real Madrid je ponovo pokazao velike slabosti bez Karima Benzeme, a sve dok su Jović, Azar i Bejl sedeli na klupi za rezerve.

Upravo je prvo pitanje na konferenciji za medije za Anćelotija glasilo - zašto njih trojica nisu ušli?

"Zamenio sam Krosa za Kamavingu zbog umora. Imao sam pravo na još promena i planirao sam da ih iskoristim u produžecima. Nažalost, oni su postigli kasni gol i nije mi ostalo vremena da uvedem druge igrače...", rekao je Anćeloti sa podignutom obrvom.

Pogledajte njegovu reakciju na prvo pitanje!

Srpski napadač ostaje tako na 15 utakmica ove sezone, na kojima je odigrao svega 432 minuta, a učinak i dalje glasi - jedan gol i dve asistencije.

Možda je vreme da nakon tri sezone zaista napusti Real Madrid...