Kod rivala

POTRES U NEMAČKOJ, BORUSIJA "UKRALA" PRVOTIMCA BAJERNU: Cenjkao se sa Bavarcima, pa potpisao za najvećeg rivala!

Autor Nikola Lalović

Na kraju će "žrtva" biti hrvatski defanzivac.

Izvor: Profimedia

Od početka sezone Niklas Sule je pregovarao sa Bajernom o novom ugovoru, a nedavno je javljeno da od toga neće biti ništa. 

Stamenom štoperu saradnja sa Bajernom ističe na kraju sezone i neće biti produžena, ali sada je u Bavarsku došla vest koja je sve u klubu iznenadila. 

Naime štoper reprezentacije Nemačke rešio je da naredne sezone zaigra za najvećeg rivala Bavaraca Borusiju iz Dortmunda! 

Hteli su ga brojni klubovi u Engleskoj, ali on je odlučio da ostane u Bundesligi. A Borusija svakako planira renoviranje odbrane jer Danu Akselu Zagaduu ističe ugovor, a Hrvat Marin Pongračić će se vratiti u Volfsburg. 

Čak i preostaloj dvojici štopera Matsu Humelsu i Manuelu Akanđiju ugovori ističu na leto 2023. godine, pa je Sule prva karika u potpunoj rekonstrukciji defanzive. 

A saigrači već žale za Suleom...

"Svi smo tužni zbog toga što Niklas odlazi, jer je vrlo dobar igrač i nedostajaće nam. Pokazao se danas, pružio je sjajnu partiju. To je činio ove i prošle sezone", rekao je kapiten tima Manuel Nojer naon pbede Bajerna nad Lajpcigom 3:2.