BRUKA!

DEBAKL BAJERNA - POVELI PA SE OBRUKALI! Levandovski pogodio, a onda je usledila KATASTROFA Bavaraca!

Autor Nemanja Stanojčić

Bajern je primio čak četiri gola za poluvreme, to im se nije dogodilo od 1975. godine! Igrala su i dvojica srpskih igrača.

Izvor: Profimedia

Porazi su sastavni deo sporta i to se dešava, ali ovo što se dogodilo minhenskom Bajernu je teško objasniti.

Tim koji ima "autoput" do titule u Bundesligi je doživeo debakl u gostima. Izgubili su od Bohuma, tako što su primili četiri gola za poluvreme. Poslednji put im se to dogodilo 22. novembra 1975. godine kada im je Ajntraht dao pet pogodaka.

Domaći tim je demolirao Bavarce - 4:2 (4:1)!

Tim Julijana Nagelsmana je došao u vođstvo već u devetom minutu. Robert Levandovski je zatresao mrežu i delovalo je da je to početak kraja Bohuma. Umesto togase dogodilo upravo suprotno.

Prvo je u 14. minutu Krisofer Ađej-Antvi izjednačio, a potom su za šest minuta dali tri gola! Jirgen Lokadija je u 38. minutu doneo prednost svom timu, svega dva minuta kasnije je Kristijan Gamboa uvećao prednost. Zatim je u 44. minuut Gerit Hotlman pogodio i na semaforu je stajao neverovatan rezultat - 4:1.

Napravio je Nagelsman promene krenuo u totalnu ofanzivu. Levandovski je postigao svoj drugi gol u 75. minutu, ali je time samo ublažio poraz.

Miloš Pantović je u 80. minutu zamenio Holtmana, dok je drugi srpski fudbaler Erhan Mašović ušao u 90. minutu.

Što se ostalih mečeva tiče, Volfsburg je pobedio Ajntraht u Frankfurtu (2:0). Srpski reprezentativac Filip Kostić je ušao u igru u 62. minutu.

REZULTATI:
Menhengladbah - Augsburg 3:2
Bohum - Bajern 4:2
Ajntraht - Volfsburg 0:2
Frajburg - Majnc 1:1
Grojter Firt - Herta 2:1