OPA

BILA S NEJMAROM, SAD ČEKA DETE SA ZVEZDOM REALA: Derbi Lige šampiona u znaku vrele Brazilke - navijaće protiv bivšeg!

Autor Nebojša Marković

Karolinin bivši i sadašnji izabranik su inače saigrači u reprezentaciji.

Izvor: MN Press/Instagram/karolinel/Printscreen

Vraća nam se Liga šampiona! U utorak uveče počinje istorijska nokaut faza UEFA takmičenja, pošto po prvi put posle skoro 60 godina u završnici sezone neće biti pravila gola u gostima.

Odmah nam se sprema prvi spektakl između Pari Sen Žermena i Real Madrida. A ovaj susret biće zanimljiv i iz ugla Karoline Lime - ona je nekadašnja devojka Nejmara, a sada je u vezi sa njegovim sunarodnikom Ederom Militaom!

I dok neki budu gledali Lionela Mesija i Kilijana Mbapea protiv Karima Benzeme i Luke Modrića, ima i onih koji će na tribinama pogledom tražiti nju.

Karolina Lima je poznata po tome što prenosi utakmice madridskog velikana putem svog Instagram "storija", gde je prati 1.400.000 ljudi.

Ipak, ona je poznata i po svojim fudbalskim ljubavima. Ova Brazilka je svojevremeno bila u vezi sa Nejmarom, zvezdom Pari Sen Žermena. Očigledno je slaba na fudbalere, pošto se sada zabavlja sa štoperom Reala, Militaom, Nejmarovim večerašnjim rivalom.

Nejmar i Militao su i saigrači iz reprezentacije, a Karolina je trenutno u drugom stanju sa igračem Real Madrida. Upoznajte Karolinu Limu: