"ŽALIM TU JADNICU"

ŠOK IZJAVA! FUDBALER OTKRIO KOJI IGRAČ IMA NAJVEĆI PENIS: Imao sam mnogo saigrača, ali njegov bi trebalo IZLOŽITI!

Autor Nebojša Marković

Španski fudbaler nije baš hteo da priča na tu temu, ali je na kraju sve otkrio...

Izvor: YouTube/MostopapiTV/Printscreen

Havi Martinez je jedna od legendi Bajern Minhena. Španski fudbaler je sa Bavarcima za devet godina osvojio devet titula prvaka Nemačke, uz jednu Ligu šampiona, a svojevremeno je 2012. postao najskuplje plaćeno pojačanje kluba.

Bajern je tada za njega "iskeširao" 40.000.000 evra, a Martinez koji sada igra u Kataru, dospeo je u centar pažnje zbog svoje izjave o bivšem saigraču i njegovom polnom organu.

Martinez je prošlog leta napustio Bajern i preselio se u Katar. Ovaj 33-godišnji Baskijac je tokom boravka u Nemačkoj igrao sa mnogo sjajnih fudbalera, ali se sada susreo sa jednim neobičnim pitanjem.

Havi je gostovao u emisiji poznatog jutjubera Mostopapija, poznatim po video snimcima u kojima govori o kontroverznim temama. Tako je moralo da bude i sa Martinezom. Mostopapi je u svom stilu odmah želeo da sazna glavnu pikanteriju iz svlačionice Bajerna.

"Igrao si sa puno fudbalera. Zanima me ko od njih ima najveći penis?", pitao je Mostopapi bez ustručavanja, što je kod Španca proizvelo nelagodnu reakciju.

Martinez je prvo pokušavao da izbegne odgovor, govorio je o tamnoputim ljudima, dodajući "ali ja sam sve samo ne rasista". Ipak, Mostopapi, koji je i sam tamnoput, nije želeo da to prihvati kao odgovor. Na kraju je Martinez pokleknuo.

"Imao sam puno tamnoputih saigrača, posebno u Bajernu. I ako već moram jednog da izdvojim po tom kriterijumu, onda je to Renato Sančes, koji sada igra u Francuskoj. Ono što on ima je čudesno", otkrio je Havi Martinez o intimi Portugalca.

Naravno, Mostopapiju ni to nije bilo dovoljno, pa je zahtevao još detalja.

"Renatov penis bi trebalo izložiti. Ne znam ima li devojku, ali ako je ima, trebalo bi žaliti tu jadnicu", zaključio je Havi Martinez

Renato Sančes na utakmici protiv Srbije u novembru 2021.
Izvor: MN Press

Havi Martinez i Mostopapi
Izvor: YouTube/MostopapiTV