GENIJALNO!

HIT! TAKMIČAR U POTERI SE IZBLAMIRAO ZBOG LUKE MODRIĆA: Njegov odgovor je viralan, a nasmejao je ceo region! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Hrvatska "Potera" donela je vrlo zanimljivu situaciju posle jednostavnog pitanja na koje je odgovor trebalo da glasi "Luka Modrić".

Izvor: Profimedia/Facebook/screenshot/HNLprvaliga

Real Madrid je u sredu uveče uspeo da preokrene protiv Pari Sen Žermena i eliminiše ih iz Lige šampiona, a majstorsku partiju na tom meču još jednom je upisao neverovatni Luka Modrić.

Iako ima skoro 37 godina, četiri trofeja Lige šampiona i na stotine sjajnih utakmica, ima i onih koji ne znaju baš kakve je uspehe pravio legendarni hrvatski fudbaler. Baš to je dovelo do simpatične greške u hrvatskoj verziji kviza "Potera".

U poslednjoj epizodi Potere na tamošnjoj "HRT" dogodila se situacija koja je brzo širom Hrvatske postala viralan hit. Fabijan, učesnik iz Šibenika, bio je jedini od četiri takmičara koji je stigao do finalne potere.

Tamo mu je bio cilj da ostvari što više tačnih odgovora kako bi pobegao "tragaču", a već na startu naišlo mu je pitanje koje bi ljubitelji sporta ocenili kao prelako. Ali Fabijan se u sportu baš i ne snalazi.

"Koji osvajač Zlatne lopte je igrao za mostarski Zrinjski", upitao je voditelj takmičara. Usledila je duga pauza, a onda i odgovor koji niko nije očekivao.

"Neretljak", rekao je takmičar i tako očigledno pogrešio, nasmejavši mnoge gledaoce.

Fabijan je umesto Luke Modrića naveo nekadašnjeg hrvatskog štopera Mata Neretljaka, a da sve bude smešnije - Neretljak nije ni igrao za Zrinjski! On je bivši igrač Hajduka iz Splita, Rijeke, Osijeka i nekolicine azijskih klubova. Pogledajte kako je to izgledalo: