Kraj sage!

BOMBA! ZNA SE KAD MBAPE POTPISUJE ZA REAL: Madriđani izbacili PSŽ, pa uzeli NAJBOLJEG - odmah dobija 105.000.000 evra!

Autor Dušan Ninković

Po informacijama španskih medija, Kilijan Mbape će već naredne sedmice potpisati neverovatan ugovor sa Real Madridom.

Izvor: Profimedia

Postigao je Kilijan Mbape dva gola u dvomeču protiv Reala u okviru osmine finala Lige šampiona, a španski mediji tvrde da je tim iz Madrid - pored toga što je izbacio Parižane, nakon ovih mečeva uspeo da im ukrade i najveću zvezdu. Po pisanju "Marke", španski velikan će već tokom sledeće nedelje završiti posao oko francuskog napadača!

Mbape će se u Madrid preseliti kao slobodan igrač, jer mu na kraju sezone ističe ugovor sa PSŽ-om, koji je poslednjih nedelja uložio i poslednje atome snage kako bi ga ubedio da ostane. Od toga, po svemu sudeći, nema ništa...

Madriđani su u poslednjih nekoliko dana intenzivirali pregovore sa Kilijanom, koji im je već nekoliko meseci glavna meta za narednu sezonu.

Naravno, još jedan megalomanski projekat Florentina Pereza mora da ima centralnu figuru, a izbor je pao na čoveka za kojeg mnogi smatraju da će narednih desetak godina dominirati svetskim fudbalom. Koliko je dobar i koliko su ta očekivanja opravdana pokazao je i u dvomeču protiv Reala kada je bio najbolji igrač PSŽ-a i strelac oba gola francuske ekipe.

Ipak, Parižani su eliminisani, a to je još jedan argument Reala u borbi za potpis.

Tim iz Madrida ima mnogo više aduta da ubedi Kilijana Mbapea, a jedan su i trofeji koji će mu biti dostupniji nego u Parizu.

Naravno, značajan će biti i finansijski aspekt ove priče. Španski mediji pretpostavljaju da će plata mladog napadača biti oko 25 miliona evra, a da će "na ruke" dobiti između 60 i 80 miliona evra čim potpiše ugovor. Iako tvrde da će se to desiti već sledeće nedelje, Španci kažu da Mbape neće biti predstavljen kao igrač Reala pre kraja sezone.