OPA!

GLAVNI SKAUT VELIKANA DOŠAO DA GLEDA MILENKOVIĆA: "Bleki" odigrao sjajan meč, pod JEDNIM uslovom će u Englesku!

Autor Milutin Vujičić

Nikola Milenković je odigrao odlično protiv Siniše Mihajlovića i možda je vreme da ode iz Firence...

Izvor: Profimedia

Srpski fudbaler Nikola Milenković već pet godina igra u Fiorentini, ali čini se da bi na leto mogao da promeni sredinu, iako je ne tako davno produžio ugovor do 2023. godine.

Nije tajna da ga već dugo prate veliki evropski klubovi, a na meču između Fiorentine i Bolonje možda smo dobili i naznaku gde bi mogao da ode za tri meseca. "Ljubičasti" su savladali tim Siniše Mihajlovića 1:0, a Milenković je sve vreme bio na oku jednog dobro poznatog skauta...

Italijanski mediji prenose da je na stadionu "Artemio Franki" bio i glavni skaut Mančester junajteda kako bi ispratio partiju Milenkovića, a po svemu viđenom - biće i te kako zadovoljan.

Milenković je bio jedan od najboljih igrača Fiorentine na tom susretu, zaustavio je napadače Bolonje, pa ćemo videti da li će skaut Junajteda preneti Ralfu Rangniku da je fudbaler za njih. Još na Old Trafordu nisu odlučili ko će biti novi trener, pa bi transfer mogao da zavisi i od toga.

Dobra vest za "crvene đavole" je da ima klauzulu u ugovoru od svega 15 miliona evra, što je i te kako povoljno u trenutnim uslovima, posebno jer Milenković može da odgovori na dve poziciji.

Milenković je 2017. godine stigao iz Partizana, a od tada je za Fiorentinu odigrao 162 utakmice i dao 14 golova.