NAGRADA

PRIZNANJE ZA KANGU - ZVEZDIN AS U TIMU NEDELJE LIGE EVROPE! Gelor dobio odličnu ocenu, a najbolji je JUNAK Rendžersa

Autor Nemanja Stanojčić

Fudbaler Crvene zvezde se našao u timu nedelje, a na vrhu se nalazi čovek zbog kog crveno-beli imaju košmare...

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je stala nadomak četvrtfinala Lige Evrope. Nisu uspeli da prođu Rendžers u osmini finala evropskog takmičenja. Uprkos činjenici da su stvarali šanse i imali pregršt prilika da postignu golove i prođu, nisu uspeli još neki put da zatresu mrežu iskusnog golmana Alana Mekgregora.

Uostalom, čak je i statistika potvrdila da je ekipa Dejana Stankovića bila bolji rival, o tome ste mogli da čitate i u MONDO analizi. Revanš na punoj "Marakani" je završen trijumfom crveno-belih (2:1), u tom duelu se posebno istakao Gelor Kanga. Njegova partija nije prošla nezapaženo, baš suprotno.

Igra zvezdinog fudbalera je među najbolje ocenjenima od strane portala "Sofascore". Kanga je dobio "osmicu", baš kao i Pepe (Porto) i Baker (Leverkuzen). Najbolju ocenu od svih dobio je upravo Mekgregor - devetku. Iza njega je Demiral iz Atalante sa 8.6, a tu su još Disasi (Monako), Markao (Galatasaraj), Rajs (Vest Hem), Vieira (Porto), Fekir (Betis) i Ruiz (Braga).

Ovako izgleda postava: Mekgregor - Disasi, Demiral, Markao - Kanga, Rajs - Pepe, Vieira, Fekir, Baker - Ruiz.

Fudbaleri i navijači crveno-belih imaju još jedan razlog da žale posle žreba za četvrtfinale. Tamo će Rendžers igrati upravo sa Bragom. Timom protiv kog su Stankovićevi puleni pokazali da mogu da igraju u grupnoj fazi...