NAVIJAČI PRIMETILI

JOVIĆ JE LJUT NA ANČELOTIJA, ODAO GA "LAJK": Navijači su odmah shvatili - zašto njih TROJICE nije bilo u El Klasiku?!

Autor Milutin Vujičić

Fotografija jasno sugeriše ko je trebalo da igra u "El Klasiku", a nije zbog Ančelotija.

Izvor: Profimedia

Real Madrid je doživeo poniženje u "El Klasiku" kakvo dugo nije. Barselona je na "Santijago Bernabeuu" slavila 4:0, a najgore po tim Karla Ančelotija je što su mogli da prođu još gore - samo da su Dembele, Tores i Obamejang bili malo precizniji u šansam kojih je blo sijaset.

Utisak svih španskih medija je da je Ančeloti direktan krivac za poraz i ovakvo izdanje Real Madrida jer je taktički promašio sve, ni promene u toku meča nisu donele boljitak, a jednostavno bez Benzeme ne deluju kao šampioni...

Ančeloti je odlučio da u odsustvu prvog špica u napad pošalje Vinisijusa i Rodriga, koji su više krilni fudbaleri, a sve dok su na klupi sedeli Luka Jović i Marijano Dijaz, dok je na tribinama bio Garet Bejl koji može da igra "devetku". Priliku nije dobio ni najplaćeniji igrač tima Eden Azar, pa se postavlja pitanje koja je njihova uloga u timu?

Od nabrojanih igrača samo je Marijano Dijaz dobio priliku, i nije ništa promenio u igri Real Madrida, a da ostali "ključaju" zbog tretmana Karla Ančelotija najbolje govori jedan "lajk" Luke Jovića.

Navijači "kraljevskog kluba" primetili su da je Jović na Instagramu "lajkovao" fotografiju na kojoj je zajedno sa Azarom i Bejlom, igračima koji su poput njega precrtani, a koja jasno sugeriše da je Ančeloti mogao da koristi i njih protiv "El Klasika" kako bi izbegao ozbiljno poniženje.

Srpski napadač je ove sezone odigrao samo 473 minuta za Real Madrid i postigao je jedan gol, pa niko ne može da ga krivi što je nezadovoljan i što preispituje odluku trenera.

Podsetimo, Jović je prethodnog ponedeljka protiv Majorke putovao sa ekipom, a nije ni bio u protokolu.