Uh...

REAL U 3 POTEZA PRAVI NOVE GALAKTIKOSE - KOŠTAĆE IH PAPRENO! Prave napad za narednih 10 godina - evo kako će izgledati!

Autor Nikola Lalović

A uz sve to imaju Benzemu.

Izvor: Profimedia

Real Madrid je prvi u Španiji, juri trofej u Ligi šampiona, ali planovi u ovom klubu su uvek najveći mogući. Florentino Perez sada ima novi plan, a "Marka" je otkrila kako bi on voleo da izgledaju novi "Galaktikosi". 

Posle dovođenja Alabe odbrana je rešena, a sada je vreme da ovaj tim dobije i strašan napad. Neki igrači poput Gereta Bejla, Iska, Edena Azara i Luke Jovića su na izlaznim vratima, a i Marijano Dijaz bi mogao da napusti klub. Sve to zato što Madriđani u tri poteza žele da naprave nove "galaktikose".

Prvi potez zapravo nije transfer, već novi ugovor. Vinisijus Žunior je ove godine iskočio i uz Karima Benzemu je verovatno najbolji igrač tima, a u klubu žele da ga zadrže dugi niz godina. Ipak, moraće da mu ponude ogromnu platu kako bi ostao...

Drugi potez je onaj o kome se priča već mesecima, a to je dovođenje Kilijana Mbapea. Francuz ostaje bez ugovora na kraju godine, navodno je nezadovoljan zalaganem saigrača u Pari Sen Žermenu i na korak je od saradnje sa Realom.

A treći korak je zapravo dovođenje igrača koji bi bio u samom vrhu napada. Iako je karim Benzema u strašnoj formi i nosi ovaj tim polako ga stižu godine i traži mu se zamena, A to je prema mišljenju Pereza Erling Holand. Ipak, za njega bi moralo da se plati i ogromno obeštećenje. 

Da li Real ima baš ovoliko novca? Videćemo već na leto.