ŠOK!

SENZACIJA! MBAPE "IZRADIO" REAL MADRID, SPREMA SE POTPUNI OBRT: Zbog ovog poteza će pobesneti Florentino Perez!

Autor Milutin Vujičić

A delovalo je kao bajka...

Izvor: Profimedia

Delovalo je da će Kilijan Mbape ovog leta postati fudbaler Real Madrida, činilo se da odavno postoji verbalni dogovor, međutim možda u poslednjim nedeljama njegovog ugovora sa Pari Sen Žermenom dođe do senzacinalnog preokreta koji bi potpuno poljuljao evropski fudbal!

Real Madrid bi mogao da ostane bez Mbapea, koga su želeli da dovedu kao slobodnog agenta, ali se sjajni igrač "svetaca" premišljao i prema informacijama iz Francuske - sada želi da ostane.

"France Bleu", koji posebno prati reprezentaciju Francuske i njihove zvezde, objavio je da je Mbape odlučio da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom i čeka njihovu novu ponudu. U taboru vicešampiona Francuske optimistični su da će Mbape staviti "paraf" na novi ugovor, a sada ih očekuju novi pregovori.

Nezvanično, Mbape ne bi želeo da potpisuje dugoročni ugovor, pa je vrlo moguće ako se saradnja nastavi samo za dve-tri sezone, pošto napadač "trikolora" ima ambicije da jednog dana zaigra u Real Madridu.

To možda ne bude ovog leta i zbog toga će se možda Real Madrid okrenuti Holandu iz Dortmunda. Nisu nikako mogli da izvedu da potpišu obojicu, ali suprotno očekivanjima - propustiće prvu priliku da dovedu fudbalera za kog su letos nudili 180 miliona i bili odbijeni.

Videćemo da li će ovaj potez Mbapea razljutiti Real Madrid i da li će mu se ponovo javiti iako bude imao ugovor sa Parižanima, ali deluje da su Leonardo i Poketino dobili prvu bitku. Da li i rat...