Nestvaran je!

JOVIĆU, NE IGRAŠ ZBOG NAJBOLJEG NA SVETU! Benzema je ČUDO od igrača - ovo može samo on i NIKO VIŠE!

Autor Dušan Ninković

Nakon Pari Sen Žermena u prošloj rundi, Karim Benzema izrešetao i Čelsi u četvrtfinalu Lige šampiona.

Izvor: Profimedia

Ljudi, kakav je igrač Karim Benzema (34)!

Francuski napadač je trenutno daleko najbolji igrač Real Madrida, a ako bismo otišli korak dalje mogli bismo da zaključimo da trenutno ne postoji tim na svetu koji u tolikoj meri zavisi od jednog čoveka. Kada je Karim na terenu - Real je mašina koja gazi. Kako izgleda sve bez njega? Videli smo u El Klasiku!

Dok Francuz tako blista, i u Srbiji polako zaboravljamo da je "tu negde" i srpski reprezentativac Luka Jović, koji nema minutažu ni ulogu, a ni sreću da igra protiv verovatno najboljeg centrafora na svetu, Luka trenutno ima samo privilegiju da izbliza gleda kako Benzema dominira i kako drži lekcije najbogatijim klubovima Evrope. Večeras je žrtva Čelsi!

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Čelsi - Real Madrid 1:3 (1:2)
/Haverc 40 - Benzema 21, 24, 46/

Kako samo pleše Benzema na Stamford Brižu ove večeri. Daje golove glavom, u punom trku, skokom unazad, predviđa nekoliko poteza unapred poteze rivala, pa je tako i "pročitao" i kiks Eduara Mendija, posle kojeg je dao het-trik za ogromnih 1:3 u Londonu.

Prvi gol Benzeme:

Prvi gol Benzeme protiv Čelsija
Izvor: YouTube/Arenasport

Dok nije nastavio da rešeta Čelsi, uhvatimo momenat da primetimo da je ove sezone jveć postigao 37 golova i to u 36 nastupa. U poslednjih 80 minuta u Ligi šampiona postigao ih je šest, tri protiv PSŽ-a za senzacionalan preokret i plasman u četvrtfinale, a zatim tri u Londonu protiv Čelsija, za prednost koja bi mogla da bude ključan kapital pred revanš.

Ujedno, Francuz je postao prvi čovek koji je protiv "Plavaca" iz Londona postigao het-trik u Ligi šampiona. To je uradio i na prethodnom meču, pa je sa dva uzastopna het-trika u Ligi šampiona postao tek četvrti učesnik tog takmičenja kojem je takav podvig pošao za rukom. U odabranom društvu su Luiz Adrijano, Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo.

Drugi gol Benzeme protiv Čelsija:

Drugi gol Benzeme protiv Čelsija
Izvor: YouTube/Arenasport

Večeras je Benzema tri puta "cimnuo" Eduara Mendija, čoveka koji od dolaska u Čelsi brani u impresivnoj formi. Prvo je pogodio glavom sa desetak metara - u trku, zatim ponovo glavom iz teške pozicije, a na kraju i nogom nakon velike greške golmana engleskog tima.

Praktično, on ove sezone pakuje u protivničku mrežu sve što dođe ispred njega. Impresivna forma, koja je dostigla nove viine nakon što je Kristijano Ronaldo otišao iz kluba, stvara od francuskog golgetera legendu kluba. Iako je pre nekoliko sezona možda bilo daleko od ovog statusa, Karima Benzemu će fudbalska istorija pamtiti kao jednog od najboljih fudbalera u istoriji kluba iz Madrida.

Luka Joviću, imaš priliku da učiš. Pred tobom igra trenutno najbolji svetski napadač.

Pogledajte treći gol Benzeme protiv Čelsija:

Treći gol Benzeme protiv Čelsija
Izvor: YouTube/Arenasport