Odlazi?

FLORENTINO, POŽURI, HOĆE DA TI UKRADU MODRIĆA: Luki ističe ugovor, velikani stoje u redu, a Real se čeka!

Autor Dušan Ninković

Jedan od najbitnijih igrača Real Madrida ima ponude da ode, ali on čeka da mu klub ponudi produžetak saradnje. Barem na godinu dana...

Izvor: Profimedia

Luka Modrić (36) i dalje igra na najvišem mogućem nivou i još je jedan od najbitnijih igrača Real Madrida, a u korist tome svedoči i njegova partija protiv Čelsija. fudbaler Reala je u strašnoj formi, a to će narednog leta pokušati da iskoriste neki drugi klubovi.

Ugovor hrvatskog fudbalera i Madriđana ističe za nekoliko meseci, a oko na centralnog veznog već su bacili timovi iz ostatka Evrope.

Kako prenose mediji u Španiji, Modrić ima ponudu Juventusa, još jednog evropskog tima i ekipe iz Katara koja mu je trenutno najmanje privlačna. Voleo bi da ostane na visokom nivou, što može da mu pruži Juventus, ali nisu zatvorena ni vrata pregovorima sa Realom.

Luka Modrić traži platu od 12,5 milion aevra godišnje i ukoliko je Florentino Perez spreman toliko da ponudi, sigurno će doći do dogovora.

Tako bi se nastavio put Modrića i Reala, koji je veoma uspešan.

Od kako je 2012. godine stigao iz Totenhema Luka Modrić je osvojio čak 17 trofeja od kojih se posebno ističu četiri u Ligi šampiona. Ne čudi što ima želju da završi karijeru u belom dresu tima iz Madrida.