ŠTA BI!?

PROTIV PARTIZANA HEROJ, SAD TRAGIČAR - OVO SE NE RADI! Igra se večiti derbi, ali je šou na Banovom brdu!

Autor Mladen Šolak

Čukarički se dva puta vraćao, a onda je čuvar mreže napravio nešto što se nikako ne radi...

Izvor: MN Press

Glavna tema u srpskom fudbalu svakako je večiti derbi. Svi jedva čekaju 167. duel Crvene zvezde i Partizana koji se večeras igra na "Marakani". Nedaleko odatle, na Banovom brdu, viđen je pravi šou na utakmici između Čukaričkog i TSC-a. Preokreti, golovi i neverovatna glupost golmana na debiju Milana Lešnjaka na klupi posle otkaza Saše Ilića.

Gosti su dva puta vodili, domaćin je dva puta stigao i onda je u trećem minutu nadoknade golman Novak Mićović napravio potez koji se nikako ne pravi. Glupost koja je koštala njegov tim dva boda, praktično je poklonio trijumf tima iz Bačke Topole. Dobio je loptu od saigrača, oklevao je i čekao sa ispucavanjem, Ifet Đakovac se prikrao, uzeo loptu i onda pogodio mrežu.

Čuvar mreže Čuke je bio heroj meča protiv Partizana. Zahvaljujući njegovim bravurama na golu crno-beli nisu uspeli da postignu gol. Tada je bio heroj, sada je tragičar.

TSC je poveo preko Martina Mirčevskog u 36. minutu, da bi Marko Rakonjac u 51. izjednačio. Đakovac je u 53. minutu vratoi prednost gostima, da bi Rakonjac u 64. ponovo vratio svoj tim u igru. Kada je delovalo da će se meč završiti bez pobednika golman ČUkaričkog je napravio kardinalnu grešku.

U narednom kolu Čukarički gostuje u Humskoj, a TSC dočekuje Crvenu zvezdu.