POGLEDAJTE

HRVAT OPTUŽUJE REAL, IMALI POMOĆ SUDIJE U DERBIJU? Rakitić je besan - "Ne mogu da razumem zašto to nije uradio!" (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Nekoliko spornih situacija je bilo na meču Sevilje i Real Madrida...

Izvor: Reddit/MerciDidier/Printscreen

Fenomenalna utakmica u derbiju Primere viđena je u nedelju uveče, kada je Real Madrid savladao Sevilju 3:2 i to nakon što su gubili 0:2 posle prvih 45 minuta.

Ipak, nakon meča, Ivan Rakitić je bio besan na odluku sudije da vezisti Real Madrida Eduardu Kamavingi ne pokaže crveni karton već u prvom poluvremenu!

Real je u 25. minutu već imao zaostatak od dva gola, ali su u drugom poluvremenu stigli do preokreta koji je upotpunio Karim Benzema pogotkom u drugom minutu nadoknade utakmice. Ipak, Seviljin Hrvat je bio besan nakon meča.

"Ljuti smo jer smo odigrali odlično prvo poluvreme, ali ne smete Realu da ostavite ni milimetar prostora, jer će vam se dogoditi ovo što se dogodilo nama. Pojačali su ritam, a mi smo hteli da ih dokrajčimo. Ako u tome ne uspete, u opasnosti ste", rekao je Rakitić posle meča.

Hrvat je prokomentarisao dve sudijske odluke. Sevilja je u 39. minutu tražila drugi žuti karton za Kamavingu, a Rakitić je prokomentarisao i kada je Realovom Vinisijusu poništen gol zbog igranja rukom nakon gledanja VAR snimka.

"Kamavinga je trebalo da bude isključen. Ne mogu da razumem zašto se to nije dogodilo. Nije uopšte išao na loptu i ne znam kako taj start može drugačije da se protumači. Vinisijusova ruka je bila očita", poručio je Ivan Rakitić.

Evo sporne situacije Kamavinge u kojoj se Entoni Marsijal i povredio nakon njegovog starta:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt