Užas...

RONALDO DOBIO PODRŠKU OD SVOJA 3 KLUBA: Velikani se javili nakon TRAGIČNIH vesti - emotivne poruke velikana!

Autor Dušan Ninković

Portugalac prolazi kroz jedan od najtežih perioda u svom životu.

Izvor: Profimedia

Tragične vesti o smrti svog sina Kristijano Ronaldo je u ponedeljak uveče saopštio putem društvenih mreža, a ubrzo su počele da stižu i reakcije. Kristijanova sestra oglasila se na društvenim mrežama, a podršku su slavnom fudbaleru pružila i tri kluba za koje je igrao u karijeri.

Mančester junajted, Real Madrid i Sporting iz Lisabona poslali su emotivne poruke jednom od najboljih igrača u istoriji fudbala.

Velikani engleskog, španskog i portugalskog fudbala pronašli su svoj način da pruže podršku legendarnom fudbaleru u jednom od najtežih trenutaka njegovog života.

"Tvoj bol je i naš bol, Kristijano. Šaljemo ljubav i snagu vama i porodici u ovom trenutku", napisao je Mančester junajted na tviteru.

Sličnu poruku ostavio je i klub u kojem je Ronaldo ponikao, a gde bi mogao da završi karijeru i tako ispuni želju svoje majke.

"Mnogo snage, Kristijano. Familija navijača Sportinga je sa vama", napisali su iz redova Sportinga.

Madriđani su ovim povodom izdali i zvanično saopštenje koje se pojavilo na sajtu kluba.

"Real Madrid, njegov predsednik i upravni odbor duboko žale zbog smrti deteta koje su čekali naš voljeni Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Georgina Rodrigez. Real Madrid se pridružuje bolu čitave porodice i želi da pokaže našu ljubav", napisao je klub u kojem je Kristijano beležio najveće uspehe.