POGLEDAJTE!

HAOS! UMALO IZBILA VELIKA TUČA NA TRENINGU BAJERNA: Zvezde se ne trpe, "varnice" na sve strane! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Atmosfera u Bajernu nije nimalo dobra, tako da je umalo došlo do fizičkog sukoba dvojice važnih igrača.

Izvor: Twitter/@Elias_FCB19/Screenshot

Prethodnih nekoliko meseci nije bilo idilično u Bajernu iz Minhena pošto su mnoge zvezde ljute na rukovodstvo ili na trenera Julijana Nagelsmana. To se osetilo i kroz rezultate, Bajern je šokantno eliminisan već u četvrtfinalu Lige šampiona i to protiv Viljareala, a čini se da će tek leto biti burno...

Sada stiže snimak sa treninga Bajerna na kome se vidi da su igrači možda i previše osetljivi posle svih dešavanja, tako da je bilo varnica, za novu muku Hasana Salihamidžića, Olivera Kana i naravno Julijana Nagelsmana.

Sve se dešava uoči derbija sa Borusijom iz Dortmunda, u kome Bajern može da dođe do šampionske titule, međutim atmosfera nimalo nije dobra. Kamere su "ulovile" sukob dvojice važnih igrača, a nije poznato šta je prethodilo njihovoj raspravi na treningu pošto se klub nije oglašavao u međuvremenu.

Do varnica je došlo između Liroja Sanea i Niklasa Zilea, koji inače od leta postaje igrač Dortmunda, pa je na kraju morao da interveniše Džamal Musijala kako bi smirio napetu situaciju između njih.

Pogledajte!


Na snimku se vidi kako je Sane prišao Zileu koji je bio podbočen, potom mu je pritisnuo glavu ka dole, možda i rekao koju reč, da bi posle toga štoper Bajerna burno reagovao i krenuo na brzonogog napadača.

Zanimljivo je da je u neposrednoj blizini bio i Robert Levandovski, koga Bajern pušta za 40 miliona evra, međutim nije se preterano uzbuđivao oko ove situacije. Musijala je uspeo da smiri svoje saigrače pošto je odmah primetio da situacija nije naivna, dok je Poljak pustio da rade šta im je volja.

Možda i to govori koliko mu je stalo do Bajerna u ovom trenutku?