BRAVO!

PREŠAO IGRICU "FUDBAL MENADŽER", VODIO JE TIM 416 GODINA! Ušao u Ginisovu knjigu rekorda, evo koliko je samo odmarao!

Autor Nemanja Stanojčić

Neverovatan podvig jednog menadžera u popularnoj igrici. Postao je i rekorder zbog toga.

Izvor: Profimedia

Ako volite da gledate fudbal i da pritom razmišljate šta biste vi uradili da ste na mestu Pepa Gvardiole, Jirgena Klopa, Žozea Murinja i drugih velikih trenera, onda ste sigurno sada ili nekad bili "inficirani" igricom "Fudbal menadžer" ("Football manager").

Igra koja je popularna decenijama zaljubila je generacije u fudbal, a jedan igrač je igrao toliko dugo, da je ušao u Ginisovu knjigu rekorda. On je vodio klub 416 godina i 134 dana! Potvrda je stigla i od strane ljudi zaduženih za Ginisove rekorde.

"Pavel je igrao verziju "Fudbal menadžera" iz 2018. godine. Vodio je timove od 4. januara 2018. godine, pa sve do 18. maja 2434. godine i uzeo je ukupno 260 dana odmora. Svaka čast", napisali su na Tviteru. Odmah su usledile pohvale od mnogih ljubitelja ove igre, a naravno bilo je i šaljivih komentara. "Zašto je uzeo 260 dana odmora", pitao je jedan korisnik Tvitera.

"Kakvo dostignuće Pavel! Odneo si frazu 'još jednu utakmicu' na potpuno novi nivo!", objavio je "Football Manager" na svom zvaničnom nalogu!

Pavel je zahvaljujući igrici postao rekorder, a videćemo koliko će njegov rekord biti neoboren.