Ljubavni kvadrat!

SVETSKI ŠAMPION IMA 3 ŽENE? O NJIMA SE PRIČA: U braku 7 godina, devojci uništava život, a treća se tek pojavila! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Neverovatno je kakvi se događaji trenutno dešavaju u životu Matsa Humelsa, čoveka sa šest titula u Bundesligi i peharom Mundijala iz Brazila 2014. godine.

Izvor: Instagram/cathyhummels/lisa.straube/celinebethmann/printscreen

Sa Borusijom, Bajernom i reprezentacijom Nemačke osvajao je velike trofeje, ali život štopera Matsa Humelsa još je zanimljiviji kada je reč o privatnom planu. Iskusni defanzivac ovih dana se nalazi u centru skandala, pošto se u javnosti pojavila treća devojka sa kojom je u nekoj vrsti veze!

Godinama je fudbaler Borusije iz Dortmunda oženjen televizijskom voditeljkom Keti Humels (nekada Fišer) sa kojom ima dete, ali nakon novih saznanja ispostavlja se da njihov brak nije baš skladan. Očigledno, Mats i neke druge devojke vodi na večere u luksuznim restoranima.

Keti je za to saznala iz medija, što bi moglo da uzdrma brak.

Mats Humels je oženjen od 2015. godine, nakon što je nekoliko godina bio u vezi sa atraktivnom novinarkom. Par je početkom 2018. godine dobio sina, kojeg oboje obožavaju i često kače na društvene mreže...

Ovo je Keti Fišer (34), voditeljka udata za Humelsa:

Ako biste pogledali instagram profil Keti Humels, tamo biste i dalje videli fotografije srećne porodice sa Matsom, iako je njihov brak jedna od zanimljivijih tema u Nemačkoj poslednjih nedelja.

Zapravo, sve je krenulo još prošlog leta kada je izvesna Lisa Straube (22), stonoteniserka i instagram model iz Dortmunda, isplivala u javnost kao devojka sa kojom Mats Humels vara suprugu. Ona je čak 12 godina mlađa od poznatog fudbalera, pa je njihova avantura dobro protresla fudbalsku scenu u Nemačkoj.

Pričalo se čak i da se Humels razvodi zbog nje, iako do danas nema detalja da je brakorazvodna parnica pokrenuta...

Ovo je Lisa, prva devojka sa kojom se Mats povezivao:

Lisa je prethodnih meseci prijavljivala da joj se dešavaju neobične stvari poput ogrebotina na automobilu, a razlog za to mogla bi da bude avantura sa Matsom. Za te situacije ne krivi fudbalerovu suprugu već upravo njega...

Sa Keti Humels do sada nije imala nikakvih problema, a čak su i pružila podršku fudbalerovoj supruzi kada se u ovom ljubavnom četvorouglu pojavila nova devojka. U poslednje vreme je mlada Selin Betman (23), pobednica nemačkog takmičenja za top modele, nekoliko puta kačila na instagram stori fotografije sa Humelsom.

Oni su primećeni na luksuznoj večeri u jednom restoranu, što Selin nije želela da krije od svojih pratilaca. Kada su za to saznali i mediji, objave na društvenim mrežama postale su nova afera poznatog fudbalera.

U prepisci koja je postala javna Mats Humels joj objašnjava da je slobodan i da se zato dopisuju, a navodno je Selin prosledila neke od poruka fudbalerovoj supruzi.

Ovo je Selin Betman, nemačka manekenka:

Za to vreme, Mats Humels boravi u ilegali. Fudbaler Borusije povređen je od sredine aprila i verovatno se neće vraćati na teren do kraja sezone, pa ima vremena da sredi svoj privatni život, ukoliko želi to da uradi.

Kako trenutno stvari stoje, sa Keti Fišer je u braku, Lisa Straube se kaje što mu je bila avantura, a Selin Betman je poslednja devojka sa kojom je varao ženu koja mu je rodila naslednika pre četiri godine.