POSLE MEČA

"ONAJ GOL... TO SAM VIDEO SAMO MESIJA I NATHA!" Lazetić hvalio kvalitet Partizana, a Stanojević karakter igrača!

Autor Milutin Vujičić

Žarko Lazetić je ostao bez teksta zbog gola Bibarsa Natha koji je postigao protiv njegovog tima.

Izvor: Arena sport/screenshot

Partizan je savladao TSC 4:1 (2:1) posle velikog preokreta u Humskoj, a sve su pokrenule izmene Aleksandra Stanojevića koji je reagovao posle očajnog početka utakmice svojih igrača.

Nije čekao poluvreme, zamenio je vrlo bledog Jojića, kome su zviždali i navijači zbog brojnih grešaka, ali i povređenog Vujačića koji se nije snašao kod vodećeg gola TSC-a preko Vukića. Čim su izmene napravljene, Natho je pogodio iz slobodnog udarca u 41. minutu i najavio preokret Partizana.

Bio je to izuzetno precizan udarac sa 18 metara, lopa je obišla živi zid i "liznula" stativu, a onda se odbila iza leđa Filipovića, na čemu mu je čestitao i trener TSC-a Žarko Lazetić.

"To je kvalitet Partizana... Bili smo dobri, ali taj slobodan udarac Natha, to je teško pogoditi. To sam video Mesija i Natha. Naivni golovi, Partizan je pogodio sve što je stvorio, ali to je razlika u kvalitetu. Imamo dosta da se popravimo, pre svega odlučnost i realizacija, a samo se nadam da ćemo konačno biti kompletni. Nismo loše igrali, samo ovako da nastavimo i deluje tako kako deluje...", poručio je Lazetić za TV Arenu Sport.

Njegov kolega Aleksandar Stanojević bio je kratak u komentaru utakmice, samo je čestitao svojim igračima na podizanju nivoa igre nakon 0:1.

"Prvo čestitam momcima na karakteru, gubili smo, teško vreme, tako da smo se izdigli iz svega toga. Čestitam im, sami su izneli utakmicu...", poručio je Stanojević koji je potvrdio da je Vujačić zamenjen zbog povrede, dok nije objasnio šta se desilo sa Jojićem i da li je imao neki problem.

Pogledajte i gol Natha kojim je Partizan najavio preokret!