POZIV

ZVEZDIN AS NAJAVLJUJE "BOMBU" - ŠALJEMO AVION PO NJEGA! Defanzivac crveno-belih zna ruskog napadača: On je najbolji!

Autor Nemanja Stanojčić

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić dobro poznaje Artjoma Dzjubu. Voleo bi da ga vidi na "Marakani"

Izvor: Profimedia/MN Press

Mogla bi Crvena zvezda da dobije kapitalno pojačanje za narednu sezonu. Generalni direktor Zvezdan Terzić je potvrdio da je Artjom Dzjuba želja tima i stručnog štaba.

Posle te informacije su se pojavile različite reakcije. Jedni ga savetuju da dođe u Beograd, drugi se protive tome. Dok se čeka njegova konačna odluka i ceo transfer, oglasio se i Milan Rodić.

Defanzivac srpskog tima poznaje Dzjubu iz perioda kada je i sam igrao za Zenit iz Sankt Peterburga i ne bi imao ništa protiv da zaigraju zajedno u crveno-belom dresu.

"Ukoliko želi da dođe, bilo bi mi veoma drago da ga vidim. Odmah ćemo poslati avion po njega u Sankt Peterburg. Ozbiljno. Artjom je dobar igrač i čovek. Ostao mi je u lepom sećanju i smatram da može mnogo da nam pomogne i u prvenstvu i u Ligi šampiona", rekao je Rodić za ruski "Meč".

Pohvalio je i ruski klub.

"Zenit pratim i dalje, gledam mečeve kada god mogu, gledao sam i Dzjubu. Dobar je igrač, daje golove, pomaže ekipi. Ukrstili smo se u Zenitu, pa smo igrali i kao rivali. Svima govorim da je on najbolji ruski napadač", poručio je Rodić.

Rodić je za Zenit odigrao sedam mečeva, ali je išao na pozajmicu u Volgu, pa je onda otiša u Krila Sovjetov gde je proveo dve sezone pre dolaska u Zvezdu.