POGLEDAJTE!

"RAMBO" OPET IGRA FUDBAL I PRAVI MAJSTORIJE KAO NEKAD: Petković u 50. godini u dresu Reala, zbog ovih poteza je LEGENDA!

Autor Nebojša Marković

Dejan Rambo Petković je profesionalnu karijeru završio pre više od 10 godina, ali i dalje voli da povremeno igra takmičarske utakmice. Tako je jednom lokalnom klubu u petom rangu srpskog fudbala svojim golovima doneo tri boda.

Izvor: youtube/slavisa dejic/printscreen

Dejan "Rambo" Petković ponovo pleše po fudbalskim terenima i to u - Srbiji! Proslavljeni fudbaler koji je postao živa legenda u Brazilu proteklog vikenda nastupio je u niželigaškom fudbalu u okolini Niša!

Nekadašnji igrač Crvene zvezde i Real Madrida danas ima 49 godina, a na utakmici Druge lige Niša, bio je dvostruki strelac u pobedi svog tima, pokazavši kakvim majstorijama i dalje raspolaže u svojim nogama!

Petković je bogatu karijeru počeo u Radničkom iz Niša, a posle Zvezde i Reala, igrao je za brojne brazilske klubove, proslavivši se u dresovima Flamenga, Vasko da Game, Fluminensea, Santosa, Atletiko Mineira...

No, legendarni "Rambo" danas povremeno nosi dres FK Real iz Niša, što je već bio slučaj i prošle godine. Radi se o niželigaškom klubu za koji često nastupaju nekadašnji igrači Radničkog iz Niša. Klub je osnovan 2007. i nastupa u Drugoj ligi Niša, inače petom rangu takmičenja.

Tako je ovaj nišavski Real gostovao Spartaku iz Sićeva u nedelju, gde su slavili 2:1. Pogađate, oba pogotka bila su majstorije Dejana Petkovića.

"Dobro, malo vetar ovde smeta, ali odlično je. Korektna utakmica, momci su stvarno dobri. Ako mogu da ih nazovem momci, u mojoj ekipi su sve skoro dede. Izdržali smo kako ko, neko se vukao, neko je stajao, neko je malo trčao, ali ja jedva čekam treće poluvreme", rekao je "Rambo" posle meča.

On je prvi pogodak postigao u prvom delu igre, posle odlične kombinacije sa saigračima. Drugi je, međutim, bio solo prodor, ili bolje reći "slalom" među igrače Spartaka. Pokazao je i da u 50. godini ume da pravi majstorije sa loptom.

"Ja sam i ovu utakmicu igrao povređen, sa zadnjom ložom. Sledeća utakmica - bez mene", sa osmehom na licu je rekao Petković. Njegov nastup na meču prokomentarisao je Goran Stojiljković, još jedan bivši igrač Radničkog iz Niša i Crvene zvezde.

"Deki je naš drug, sad je tu mesec dana i odigraće s nama tri-četiri utakmice. Vidim da je i njemu drago da igra s nama, da se družimo, tako da je to super", rekao je 51-godišnji Stojiljković, nekada napadač i Hetafea, Majorke i Leganesa.

Dejan Rambo Petković igra fudbal za Real iz Niša
Izvor: youtube/slavisa dejic