Fudbal

GROBARI U TRANSU, NATHO PRODUŽIO UGOVOR! Izraelac ostaje u Humskoj: Ovaj klub je moj život, bićemo prvaci!

Autor Nemanja Stanojčić

Natho je produžio ugovor sa Partizanom i ostaće u klubu.

Izvor: FK Partizan

Partizan se bori sa Crvenom zvezdom za šampionsku titulu u Srbiji, kao i za trofej u Kupu. Pred meč sa Vojvodinom je održana konferencija za medije na kojoj su saopštene vesti koje su obradovale navijače. Bibras Natho je produžio ugovor sa klubom.

Jedan od najboljih igrača crno-belih i čovek koji je jedan od najvažnijih šrafova u igri Aleksandra Stanojevića je stavio paraf do zime 2024. godine. Produžio je ugovor na još godinu i po dana.

Pre priče o narednom protivniku i svemu što čeka crno-bele u završnici sezone šef struke tima iz Humske je najavio još potpisa.

"Ovo je značajno za sve nas. Kada igrač produži ugovor to znači da postoji poverenje između fudbalera, kluba i trenera. Nadam se da će biti još produženja, meni to pokazuje da su zadovoljni ovde", poručio je Stanojević.

Zadovoljstvo zbog svega nije krio ni kapiten izraelske reprezentacije.

"Veoma sam srećan što sam produžio ugovor sa Partizanom! Kao što sam više puta istakao, ovaj klub je moj život, a posebno što izuzetno verujem u ovaj tim, tim koji može još više i verujem da možemo da budemo prvaci! Ako se to ne desi, bićemo sigurno sledeće godine, jer verujem u ovaj projekat na čelu sa šefom Stanojevićem, verujem u sve ovo što vidim i osećam! Ja ću, lično, dati sve od sebe, za navijače i tim, za klub! Želim da ovako nastavimo i budemo samo još bolji", poručio je Natho.

Natho je ove sezone odigrao 43 meča u svim takmičenjima, upisao je 11 golova i 12 asistencija.